2777
2789
عنوان

لاغری فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
خوب اين چه رژيميه  شب همه چي ميخوري ديگه لاغريش كجاشه؟

وا شامو خب ادم تا خرخره که نمیخوره در حد ۸ تا قاشق برنج مثلا پیتزا دوتا برش

ولی فقط شام

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بی شوخی جفت دختر خاله هام با این روش دوماهه ۱۷ کیلو کم کردن حتی ورزشم نکردن پس چرا نمردن😐درسته ص ...

عزیزم خیلی اشتباهه از صبح تا شب چیزی نخوری 

تازه از وقت خواب تا شب میشه دیگه یعنی فک کن شب که میخوابن دیگه هیچی نمیخورن تا فردا شب 😑😶نکنی تو همش ۷ کیلو اصافه داری راحت تو یکی دوماه کمش کن 

چرا اینکارو بکنی؟ به هرحال شامتم کالری داره یه هو کلی چیز میز وارد معده ت میکنی حالت بد میشه همونی ک ...

اخه من ادمیم که تا شب میتونم تحمل کنم ولی اگه تقسیم کنم وعده شامم میشه ۳۰۰ کالری که من گشنم میشه رژیمم خراب میشه اینطور از صبح تا شب هیچی نمیخورم شبا ۵۰۰ کالری فقط میخورم خدایی دختر خاله های من دوتاشون خواهرن باربی شدن با این روش نه موشون ریخته نه مردن

ببخشیدا تو شامت کلا برنج و نون و پیتزا نخور اگه میخوای لاغر کنی 

بابا اخه تنوع غذایی جوریه ک نمیدونم چیا بخورم که توش نونو برنج نباشه

همينايي كه گفتي و كالريش و حساب كن ببين چقدره

حساب میکنم بترکونه شبا ۵۰۰ کالری میخوری در حالیکه کالری تعیین شدم ۱۹۰۰ کالریه من نصفشم نمبخورم سایزم کم کردم ولب گفتم تا سرماه نرم رو ترازو سورپرایز شم

عزیزم خیلی اشتباهه از صبح تا شب چیزی نخوری  تازه از وقت خواب تا شب میشه دیگه یعنی فک کن شب که ...

میدونم اشتباس ولی عروسیم بعد عیده منم گوشتم سفته به سختی میتونم با رژیم اصولی نهایت ماهی دو کیلو کم شم ک اونم وسطاش خسته میشم درجا میزنم😢ولی الان دوهفتس شروع کردم نرفتم تو ترازو ولی یه پالتو خریده بودم سایز ۴۲ الان بهم گشاد شده فک کنم سایز کم کردم

میدونم اشتباس ولی عروسیم بعد عیده منم گوشتم سفته به سختی میتونم با رژیم اصولی نهایت ماهی دو کیلو کم ...

کمی هم پر باشی بد نیست 😒بسه دیگه گشتی خودتو فشار نیار همینجوری ادامه بده تا عید اون اضافه هم آب میشه