2821
2789
عنوان

مشاور مڐهبی

122 بازدید | 22 پست

کسی میشناسید ک منو برگردونه ب زندگی،و منو قانع کنه اگ خدا هست،چرا این همه رمال و جادوگر راحت میتونن ی زندگی خراب کنن😔

خدایا ببین با منو زندگیم چیکار کردی من ب شک بیفتم اصلا خدایی هست یا ن

اخه چرا😔

@بانوی_بی_نشان    

شاید ایشون بتونن کمکتون کنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو توکل کن ببین چجوری بهت نشون میده ک هست فقط توکل ...

هی میگم خدا هست،یهو ی اتفاق میفته میگم ا مگ خدا نمیتونه جلو این اتفاق بگیره،مگ همه جهان دست خدا نیس؟پس چطور ی بنده ضعیف انقد راحت میتون ظلم کنه،پس چرا خدا فقط نگاش میکنه

وقتی ناامید بشی از لطف و کرم خدا، اونوقته که خدا ديگه کمرنگ تر و کمرنگ تر ميشه تو زندگیت...

وقتی میبینم خیلی راحت اجازه میده ی بندش ظلم کنه،ی بندش فقط نگاه کنه،چ میش کرد

هرکی هرکاری میکنه خودشو نابود میکنه..خدا شاید میخواد صبر تحمل دوستش و ببینه مطمئن باش تو بدترین شرایط احساسش میکنی  

گر خدایی ک من میدانم و دارم شیشه رو در برابر سنگ نگه میدارد

با مرکز ملی پاسخگوی به سوالات دینی تماس بگیرین

شماره ۰۹۶۴۰

کارشناس اعتقادی میتونه کمکتون کنه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

کننرل دنیا اونجوری ک ما تصور میکنیم صورت نمیگیره که...

ممکنه شما ی چیزی رو بخواید ک فرد دیگه ای هم دقیقا همونو بخواد. اون چیز ب هرکدوم این افراد برسه دیگری فکرمیکنه ک خدا بهش ظلم کرده...

اتفاقا قدرت و حکمت خداست ک با دادن اون چیز ب اون شخص یجوری ازش امتحان میگیره. و با ندادنش ب فرد دیگه ی جور دیگه...

که انتخاب اینکه کدوم فرد برسه ب اون چیز و کدوم نرسه هم متناسب با شرایط و شخصیت اون فرده...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

اطلاعات دینیتو بیشتر کن.

و مهمتر از اون با خدا مناجات داشته باش خودش راهو بهت نشون میده...خودش متوجهت میکنه معنی عدالت، قدرت، حکمت، مهربونیش دقیقا چیاست....

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
هرکی هرکاری میکنه خودشو نابود میکنه..خدا شاید میخواد صبر تحمل دوستش و ببینه مطمئن باش تو بدترین شرای ...

نمیدونم چرا اینطوری شدم،میشینم با خدا حرف میزنم یهو ته دلم خالی میش،میگم با کی حرف میزنی 

کسی نیس صداتو بشنوه

اگ بود ی کاری برات میکرد

دوست ندارم این فکرا بیاد

میدونم خدا هست،ولی این فکرا روانیم کرد

همش میگم اگ با جادو جنبل همه چی خوب میش کاش ی جن داشتم ک انقد واس خواستم دعا و نڐر و گریه نمیکردم تهش هیچ

کننرل دنیا اونجوری ک ما تصور میکنیم صورت نمیگیره که... ممکنه شما ی چیزی رو بخواید ک فرد دیگه ای هم ...

میدونم خواستم اصلا ب صلاحم نیس،حتی بارها و بارها استخارش بد امد،ولییییییی😔باید بشه،ن بخاطر خودم،بخاطر دل ی بچه

اطلاعات دینیتو بیشتر کن. و مهمتر از اون با خدا مناجات داشته باش خودش راهو بهت نشون میده...خودش متوج ...

چرا این همه ڐگر و دعا ک پیامبر و اماما میگن حاجت میدن جواب نمیده

نمیدونم چرا اینطوری شدم،میشینم با خدا حرف میزنم یهو ته دلم خالی میش،میگم با کی حرف میزنی  کسی ...

اتفاقا همین دعاکردن و خیلی وقتت ب حاجت نرسیدن ادمو رشد میده...ب شرطی ک ادم تلاش کنه ایمانش ضعیف نشه...سختی حفظ ایمان همیناست دیگه...

حالا هم ک خودت میدونی ب صلاحت نیست...راهش همینه.ارتباطتو با خدا بیشتر کن...فکرتو کنترل کن. هروقت اون افکار اومد تو دهنت سعی کن بجاش اتفاقاتی رو بیاری تو ذهنت ک دوست داشتی بیفتن و نیفتادن و بعد گذر زمان فهمیدی ب صلاحت نبودن...سعی کن با مرور این اتفاقا ب خودت اثبات کنی ک خدا داناترینه، عالم ترین و مهربون ترینه... یادت بیار اتفاقایی ک بعد از دعاکردن برات افتادن...اینجوری با افکاری ک شیطون میاره ب ذهنت که بگه خدا نمیشنوه یا دوستت نداره مبارزه کن