2777
2789
عنوان

ابله مرغون بچه ها

95187 بازدید | 28 پست

اولین علائمش چیه؟

خواهرزادم ۳سالس دونه های قرمز پوستی داره حالت تاول ولی نه تب داره نه علامت دیگه!

از دیروز این دونه ها دراومدن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خانمی تب که نداشته قبلا ؟ 

تاول اول روی ران پا میزنه بعد کمر و شکم و کم کم همه بدن رو میگیره اول ریز قرمزه بعد کم کم شروع به تاول زدن میکنه . من پسرم که کوچک بود و گرفت تا یه روز تب داشت و ابریزش بینی بعد یه روز دونه ها زدن بیرون

خدایا هزار مرتبه شکرت   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خارش نداره؟ به دکتر نشون بدین. البته آبله مرغان داروی خاصی نداره مگر پماد یا لوسیون کالامین که برای تسکین خارش میدن. اما دود عنبر نسارا عالیه من جاریم پزشکه و اصلا این چیزا و قبول نداشت اما وقتی دخترش گرفت و براش استفاده کرد دید چقدر سریع بهبودی پیدا کرد.

خانمی تب که نداشته قبلا ؟  تاول اول روی ران پا میزنه بعد کمر و شکم و کم کم همه بدن رو میگیره ا ...

تب که نداشت اول رو صورت یکی ام رو شکم الان رو پشتش زیاد،شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خارش نداره؟ به دکتر نشون بدین. البته آبله مرغان داروی خاصی نداره مگر پماد یا لسیون کالامین که برای ت ...

واگیرم هست؟منم ی پسر دوساله دارم

بچه ها من تاحالا نگرفتم   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
تب که نداشت اول رو صورت یکی ام رو شکم الان رو پشتش زیاد،شده

پس احتمال زیاد ابله مرغانه خانمی. ببریدش دکتر. پماد موپیروسین اگه نداد رو تا سه روز روزی دوبار حتما بزنید خودتون. ببرید احتمالا شربت ضد حساسیت میده و یه پماد خانمی!! فقط نباید بزارین دست به دونه ها بزنه چون هرجا رو بکنه جاش واسه همیشه میمونه

خدایا هزار مرتبه شکرت   
تا دو هفته واگير شديد داره 

اینا دوروزه باهمن

پس احتمال زیاد ابله مرغانه خانمی. ببریدش دکتر. پماد موپیروسین اگه نداد رو تا سه روز روزی دوبار حتما ...

مراعات غذایی یا چیز دیگه نداره

مراعات غذایی یا چیز دیگه نداره

نه عزیزم اصلا چیز سختی نیستا . فقط طفلی خارش شدید داره که باید مرتب پماد بزنه و داروش رو بده. چیزای حساسیت زا هم ندین بهش.

خدایا هزار مرتبه شکرت