2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفته

267 بازدید | 25 پست

هم خودم هم شوهرم با وروجک تو دلم حرف بزنیم تا صدامون رو بشناسه 

گفته از ماه 4 به بعد براش کتاب داستان بخونم لالایی بخونم 

واقعا این کارا تاثیر داره 

یعنی حرفامون رو متوجه میشه 

از وقتی نطفه تشکیل میشه همه چی روش تاثیر داوه مخصوصا حالت روحی روانی مادر.

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تازه عصبانیت و هورمونات. است ستو میفهمه و تاثیر بد براش داره خیلی مواظب رفتارت باش همه چیو درک م ...

متاسفانه منی که کارمندم و یه مدیر نفهم دارم عصبانیت جز روزمرگیهامه 

من میخوام تا آخر فروردین بیام 

بسلامتی عزیزم ولی من دیگه فعلا کلا سرکار نمیام یعنی دیگه نمیشه با بچه کوچیک کارمم بده از 8 صبحه تا 4 بعدازظهر

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...

اوه سعی کن آروم باشی واقعا تاثیر بدی میزاره مادرم وقتی منو باردار بود بخاطر ناراحتی پدرم یا می‌ترسید یا مضطرب من وقتی بدنیا اومدم خیلی مضطرب بود همش لباسامو میجویدم الان لباسامو میبینم دلم برا خودم میسوزه و همیشه یه آدم ترسو و بزدلم

هیچ
بسلامتی عزیزم ولی من دیگه فعلا کلا سرکار نمیام یعنی دیگه نمیشه با بچه کوچیک کارمم بده از 8 صبحه تا 4 ...

منم از 8 تا 5 هستم مسیرمم دوره 

ولی میخوام بیام که بعدش استعلاجی بگیرم بعدشم بیمه بیکاری یه دوسال و نیم میشه میگم حیفه از الان نیام 

من به خاطر بارداری کار مزخرفم رو ول کردم، اگه میتونی شما هم ولش کن بچه یه سالش شد دوباره برو

آرامش تو بارداری خیلی مهمه

اون چیزام رو هوش بچه خیلی تاثیر داره

منم از 8 تا 5 هستم مسیرمم دوره  ولی میخوام بیام که بعدش استعلاجی بگیرم بعدشم بیمه بیکاری یه دو ...

آره کار خوبی میکنی من قبلا بیمه بیکاریمو استفاده کردم الان واسه استعلاجی میام...به مدیرمو.ن گفتن اگه بشسه یه دوماه بیمه بریزه

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...