2821
2789
عنوان

نمیدونم چرا ☹️

129 بازدید | 15 پست

نمیدونم چرا ک دوستای زیادی ندارم، ینی یه دونه ام ندارم، ینی هستنا آشنا زیاده دوستامم فقط در حد زنگو گاه گاهی پیام و اینکه فقط استوریمو چک کنن، من هرچی فک میکنم نمیدونم چرا سر بقیه انقد شلوغه و درگیرن و ب من فک نمیکنن من چرا سرم انقد خلوته و تنها، درضمن میخواستم بگم اعضای نی نی سایتو خیلی دوس دارم آدمای مهربون بی ریا❤️

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩

منم مثل تو ام

خیلی تنهااااام خیلی زیااااااد😭😭😭😭😭

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تواین دوروزمونه باتنهایی هم ضربه میخوری چه برسه به اینکه دورتم شلوغ کنی،،من که خیلی بادوستام رابطه ندارم درحداینکه پیامی بدم وهمون استوری واینا

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
تواین دوروزمونه باتنهایی هم ضربه میخوری چه برسه به اینکه دورتم شلوغ کنی،،من که خیلی بادوستام رابطه ن ...

اینم هست

حالت تهوع شدید سرگیجه حالت غش کردن شکم درد اصلا نمیدونم چیکار کنم مهمانم دستشویی خیلی بده جانور داره ...

نه پاشو برو خودتو اصلا اذیت نکن تحملش ده دقیقس برو ب جاش راحت میشی 10دقیقه بترسی بهتره یا تا صبح اذیت بشی،نترس

2823
2791
2779
2792