2789
عنوان

خواستگار

190 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من 22 سالمه و دانشجوی رشته حقوق تازگیا برام یه خواستگار اومده که فوق لیسانس شیمی هستن و مشغول کار در شرکت نفت عسلویه هستن راستش من هیچ چیز در مورد شغلشون نمیدونم فقط میدونم 14 یا 12 روز اونجا هستن 7 یا 8 روز همدان از نظر شما چی کا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من شرایط شغلیش عالیه ... ولی اخلاقی رو خودت باید بفهمی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
شما درمورد شرایط کاری این افراد چیزی نمیدونین مثلن حقوقشون یا مزایای کاریشون

عزیز شرایط کاریشون رو نمی‌دونم ولی چون شوهرم مأموریت می‌ره خیلی سخت میشه برام مخصوصا وقتی که بچه دار هم بشی اون موقع بیشتر اذیت میشی باز بسته به روحیه خودت داره

نمیدونم راستش چون تا حالا تو شرایطش نبودم

بیشتر باهاش صحبت کن تا شرایط کارش و زندگیش دستت بیاد
دوست من با یه پسری ک مهندس عمران بود و عسلویه بود چند سال دوست شد و یکی دوسالیم عقد و عروسی کرده بودن
اما الان شوهرش اومده شهرشون
میگفت سخته اما خب اون تحمل کرد
این مساله خیلی شخصیه 

اگه شخصیت وابسته ای نداری و بیشتر مستقل هستی پس میتونی تحمل کنی ولی اگه پای بچه وسط باشه شاید یک کمی ...

خودشون گفتن ممکنه بعد از چند سال دیگ اگه دکتری بگیرن منتقل میشن تهران ولی نمیشه با اگه و شاید کاری پیش برد