2777
2789
عنوان

پنهان کاری

75 بازدید | 8 پست

سلام من با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم من احساس خوب و یکی بودن باهاشون دارم و تقریبا منو و شوهرم هر کار مهمی میخوایم انجام بدیم اول به اونا میگیم و یک رنگیم و دورویی و پنهان کاری نداریم ولی متاسفانه الان فهمیدم این کارمون سادگیه ولی تازگیا متوجه شدیم خیلی کارها مثل تولد و مهمانی گرفتن همه دعوت بودن به ما نگفتن یا خواهر شوهرم میره دانشگاه چند ماهی هست و ما خبر نداریم یا اون یکی رفته گواهی نامه گرفته در صورتی که قرار بود با هم بریم ولی من بعد از تموم شدنش فهمیدم منو شوهرم خیلی از رفتارشون ناراحت شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر قاطی شدن خوب نیس. شما زندگی خودتونو داشته باشید عین گزارشگراهم ،همه چیو ب اونا گزارش ندید.&nbs ...

آره دیگه باید حواسمون باشه من اونا رو مثل خانواده خودم میدونستم ولی اینا مثل اینکه همچین دید و فکری نسبت به ما ندارن

حالا به نظرتون بهترین برخورد باهاشون چیه قهر کردن یا برخورد کردن باهاشون که چرا این رفتار رو دارن یا ...

بهترین برخورد اینه که مثل همیشه احترامشونو داشته باشید . اصلا باخانواده شوهر صمیمی نشو. در حد سلامو احوال پرسی باش فقط. هرچی پرسیدن سربالا جواب بده. مثلا چخبر از خانواده ات خوبن؟توبگو ممنون بله. کجارفتی؟بگو بیرون. توهم هرچیزیو ازشون نپرسو کنجکاوی نکن تااوناهم یادبگیرن چیزی ازت نپرسن. پس اندازی دارید. جایی میرید. کاری میکنید  هرچیییی فقط ب خودتون دوتا ربط داره. اصلا امار زندگیتو حتی ب مادرتم نده‌. اینجوری تقی ب توقی بخوره راه دخالتو توزندگیت وامیکنی. ب ارزش هات احترام بزار.

خیلی سخته آدم  حس غریبه بودن بهش دست میده باهاش صحبت کنید

دقیقا ، اون میگه تو بشین زندگی ات رو بکن به چیزی کار نداشته باش 

ممنون میشم واسه  پیدا شدن گمشده من هم یک صلوات بفرستيد