2777
2789
عنوان

بهترین فیلم برای دانلود چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست
انا رو دان کن ببین  اک اوکی هس جمعتون خوبه چون صحنه م دارع خخخ ولی فیلمش عالیه

نه بابا حتی یه بوس هم نمیشه😑😑 یه چی بگو بشه جلو بابای من دید 😫

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

wonder 

the intouchables

عالین 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

The prestigue طنز نیس صحنه هم خیلی کم داره فک کنم یکی دوتا ولی عالیه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه بابا حتی یه بوس هم نمیشه😑😑 یه چی بگو بشه جلو بابای من دید 😫

ازین سخنرانیا دانلود کن خخخخ چارتا چیزم یاد میگیری

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
The prestigue طنز نیس صحنه هم خیلی کم داره فک کنم یکی دوتا ولی عالیه

موضوعش چیه؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نتم مفته😂 دور همیم میخوایم یه فیلم خوب ببینیم .. خارجی هم باشه خوبه

django unchainedاينام ارزش ديدن داره اگه به معمايى و جنايي علاقه دارى

hateful 8

I,tonya

Joker 2019

se7en

Get out

Her dreams give her wings and she flies to a place where she loved✨
wonder  the intouchables عالین

واندر وومن ؟

جلو خانواده میشه دید؟ مامان بابامم دارن میبینن!

به هیچ وجه توصیه نمی کنم😮😮😮😮😮

مخصوصا یک گل یخ زده .....که انواع پوزیشن رو داره

غرفه بوسه هم که همش بوووووسه😂😂😂😂😂

البته تا حدودی میتونه جنبه آموزشی داشته باشه بستگی به خانواده داره 😉😉😉

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
django unchainedاينام ارزش ديدن داره اگه به معمايى و جنايي علاقه دارى hateful 8 I,tonya Joker 201 ...

مچکرم😍

موضوعش چیه؟

راجب دوتا دوسته ک هردو شعبده بازن و رقابتم دارن ولی سر ی قضیه ای باهم دشمن میشن ازاوناس ک مغزتو میپوکونه آخرش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
به هیچ وجه توصیه نمی کنم😮😮😮😮😮 مخصوصا یک گل یخ زده .....که انواع پوزیشن رو داره غرفه بوسه هم ک ...

😂 پس هیچی

ازین سخنرانیا دانلود کن خخخخ چارتا چیزم یاد میگیری

😂

واندر وومن ؟

نه 

واندر خالی!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!