2777
2789
من یکیو دوس دارم ولی فوق العاده بد دهنه فحشای رکیو زشت میده وقتی قاط میزنه فقط نباید عصبانی بشه وگرن ...

آدم حرص میخوره از دست این آدما. صد بار گفتم با زبون بگی میفمم یچیو یا من تورو قانع میکنم یا تو منو. ولی کو گوش شنوا. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم حرص میخوره از دست این آدما. صد بار گفتم با زبون بگی میفمم یچیو یا من تورو قانع میکنم یا تو منو. ...

والا بخدا نفهم ترین موجوداتن اینجور افراد ،واقعا نفهمو بشعورند وای نگو ک منم حرص خوردنام شروع شد

یه خانمی شوهرش بد دهن بوده رفته مشاوره میگه فقط درمانش چایی سبزه وقتی شوهرت عصبی میشه برو چایی سبز دم کن حدود یه ربع تو دهنت  نگهش دار به چند وقت دیگه بیا تا راه کار بعدی رو بدم وقتی میره میگه اقای دکتر دیگه خوب شده خیلی ممنونم شمام سکوت کن بهترین راهه