aysa_artist مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 353 عنوان آزمایش خون 204 بازدید | 8 پست آزمایش خون درد داره؟به شدت از آمپول و سرنگ و اینا میترسم :| یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP 1398/09/19 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 نه :) گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 منم فردا میخوام برم بدم به نطرتون سرما خوردم قرص سرما خوردگی تاثیری تو جواب داره پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم
nazanin_yr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 3895 نهمن انقد ازمایش خون دادم عادی شده برام مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
فاطمه۹۸ عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 378 به قول مامانم زن نباید از امپول و بیمارستان بترسه میخاد بچه بیاره من خودم اونقد میترسیدم دیگ وقتی حامله شدم از بس خون دادم ترسم ریخت حتی وقتی رفتم اتاق عمل میخندیدم 😄 امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
romina_sh عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5645 ازمایش خون درد داره؟ اووو من عکس رنگی رفتم از اون بدتر سونو sis رفتم خاهر قوی باش تو میخای ی روزی بزایی دیگ چیزی نمونده کبغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
aysa_artist مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 353 یجوری قانعم کردی که کل استرسام ریخ :|با تشکر :| یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP