نذر کردم که اگ خدا بهم بچه بده ببرمش پابوس امام رضا خیلیا بهم گفتن ما از امام رضا خواستیم بهمون لطف کرده و بچه دار شدیم تو این فکر بودم ک نمیتونم بریم مشهد گفتم شماره حرم امام رضا رو پیدا کنم بهش بگم حاجتمو ولی نشد دلم گرفته بود ک نمیتونم برم چون هزینش خیلی میشد میخواستیم با قطار بریم چون هوا معلوم نمیکنه ک بشه با ماشین بریم دیگ بیخیال شدم و از دور سر نماز همش از امام رضا خواستم پیش خدا واسطه بشه ب ماهم بده...امروز همسرم زنگ زد گفت رئیسش ی مشهد رایگان بهمون هدیه داده هیمینجور اشکام میومد باورم نمیشد امام رضا صدامو شنیده باشه😭😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
واای خوشبحالت. شوهرم رفته الان تماس تصویری گرفت باهام. من نتونستم به خاطر بارداریم برم اشکم در اومد. ...
انشالله با نی نیت میری😍
قربون امام رضا برم😘😘😘 خیلی آقاااااست😍😍😍 انشالله رفتی حرم ب ...
انشالله ک شفا میده امامرضا
جوری ضجه میزدم و صداش میکردم و که هنوز چنگ زدنام رو دیوار اتاقم جاش هست کسی اونجا بود و میخواست استخاره ای بگیره که رو زندگی من تاثیر مرگ و زندگی داشت گفتم اقا ضامنم شو ولی استخاره بد اومد کلی مصیبت کشیدم بخاطرش