2777
2789
عنوان

نذر کردم

142 بازدید | 26 پست

نذر کردم که اگ خدا بهم بچه بده ببرمش پابوس امام رضا خیلیا بهم گفتن ما از امام رضا خواستیم بهمون لطف کرده و بچه دار شدیم تو این فکر بودم ک نمیتونم بریم مشهد گفتم شماره حرم امام رضا رو پیدا کنم بهش بگم حاجتمو ولی نشد دلم گرفته بود ک نمیتونم برم چون هزینش خیلی میشد میخواستیم با قطار بریم چون هوا معلوم نمیکنه ک بشه با ماشین بریم دیگ بیخیال شدم و از دور سر نماز همش از امام رضا خواستم پیش خدا واسطه بشه ب ماهم بده...امروز همسرم زنگ زد گفت رئیسش ی مشهد رایگان بهمون هدیه داده هیمینجور اشکام میومد باورم نمیشد امام رضا صدامو شنیده باشه😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی برا منم دعا کن خیلی محتاج دعا هستم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

چشم واسه همتون دعا میکنم انشالله ک ب زودی همتونو بطلبه❤

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

واای خوشبحالت. شوهرم رفته الان تماس تصویری گرفت باهام. من نتونستم به خاطر بارداریم برم اشکم در اومد. 

ولی امام رضا نی نیم رو سالم بزاره بغلم بعد با بچه ام برم

خدا جون حواست به نی نیم باشه. واسه نی نی تو راهیم یه صلوات میفرستین