2777
2789
عزیزم خودم انجام نمیدم تصمیم دارم کارگاه بزنم با ۱۰ تا چرخ میخوام ببینم روزی چقدر در میاد مانتو برش ...

بستگی به چیزی که میدوزی داره در کل الان دستمزدها بالاس باید چند نفر باشن صبح تا بعد از ظهر کار کنن که حداقل نفری ۸۰۰الی یه تومن یا بیشتر به اونها باید بدی پول اجاره و برق و سرویس چرخها رو هم حساب بکن درامد ماهیانت رو حساب کن ببین میصرفه یا نه.اگه مطمئنی سفارش کار میگیری بهش امیدوار باش

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۱۰ تا چرخ سری دوزی انجام بدم ماهی ۳۰ تومن برام میمونه یا ن؟

گلم فقط که چرخ نیست اورلوگ میخای دکمه زن میخای اتو میخای و کلی وسیله دیگه  مثل پانچ و رگالو ووووووو بعدم  باید کسی بشناسی که سفارش دایم بهت بده و زیاد که اکثرا این کار رو نمیکنن کار کم میدن هفتگی دریافت میکنن ولی برا شب عید و مدارس بازار کارش خوبه 

اگه اشنا داشته باشی برات بار بیاره چرا که نه برات میفته

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
۱۰ تا کارگر  اتوکشم اره

ده تا كارگر هر كدوم روزى ١٥ تا بدوزن حالا حداقل رو ميگيم ميشه ١٥٠ تا لباس هر كدوم ٢٠ تومن بفروشى ميشه ينى به عبارتى روزى ٣ ميليون 

حالا دستمزد كارگر و اتوكش هم ازش كم كن ببين چقد برات ميمونه

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

خودم خیاطی بلد نیسم فقط سرمایه دارم میتونم از پسش بر بیام؟🤔

به شرطی که یه نفر خیاط ماهر هم بیاری این چرخکارها بدون نظارت خرابکاری میکنن

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
ده تا كارگر هر كدوم روزى ١٥ تا بدوزن حالا حداقل رو ميگيم ميشه ١٥٠ تا لباس هر كدوم ٢٠ تومن بفروشى ميش ...

ماهی میشه ۹۰ میلیون

۳۰ _۴۰میره پای هزینه ها

حداقل ماهی ۴۰ تومن میمونه 

بنده خدا كارگر مگه جت هست كه روزى ٥٠ تا بدوزه؟😮

خانمی حتما هست که میدوزه   من زن داداشم خودش  فقط چرخ کاری میکنه بقیه کارا با برادرمه روزیم پنجاه تا تکمیل میکنن از 7 صبح تا 9 شب   خوبه که قضاوت نکنیم  

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
خودم خیاطی بلد نیسم فقط سرمایه دارم میتونم از پسش بر بیام؟🤔

اگه خياطى بلد نباشى موفق نميشى چون كلاه سرت ميره تا خياط نباشى نميتونى اشكال كار رو تشخيص بدى يهو مشترى مياد ميگه فلان جا اشكال داره حالا داره الكى ميگه ولى ميدونه تو سر در نميارى  تو هم قبول ميكنى حتما برو يه كلاس خياطى نابلد باشى خيلى كلاه سرت ميره

خانمی حتما هست که میدوزه   من زن داداشم خودش  فقط چرخ کاری میکنه بقیه کارا با برادرمه روزی ...

اره خب اگه دستش فرز باشه كار هم سرىدوزى باشه ينى همش يه مدل باشه از ٧ صبح تا ٩ شب هم ساعت زياديه ميتونه ٥٠ تا بدوزه درضمن من اصلا منظورم با زن داداش شما نبود قضاوت نكردم

من داشتم به استارتر ميكغتم اول كارى انقد خوش خيال نباشه كارگر فرز كه راضى باشه ١٤ ساعت كار كنه به راحتى گير نمياد