2777
2789
اخه تو  دیوار زدن خیاط بیرون ب مانتورو دونه ای ۲۰_۳۰میدن

اشتباه میکنی گلم اللن چادر ساده ۲۰ تا ۳۰ میدوزن مانتو رمخیاط پول دکمه و وسایل و جدا میگیره دستمزد دوختم نسبت به مدل انتخابی میگیره

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
عزیزم الان به صرفه با شخصی دوزیه نه سری دوزی  چون اکثرا سری دوزی نخ با حودته و خیلی وسایل ...

ولى من الان يه جا كار ميكنم ينى تا چند روز پيش كار ميكردم اينجورى نبود فقط نخ از خودش بود لايى و دكمه و پارچه و .... از سفارش دهنده بود هر دست رو هم كم كم ٢٠٠ ميخريدن ازش اين قيمتى كه شما ميگى خيلى پايينه كه

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیخوام خودم برش بدم میخوام برش خورده کار بیارم تحویل بدم فک کنم دونه ای ۲۰ _۳۰تومن میدن

الان من برادر م و خانمشاین کارا میکنه برش خورده میارن کامل اتو زده تحویل میده دونه ای ده تا پونزده بهش میدن بسته با مدل دو نفریم صبح تا شب پنجاه تا میزنن

واسه شروع عاليه كه البته بايد حساب ماليات و قبض اب و برق و گاز و اجاره و بيمه كارگر هم بكنى اينا خر ...

روزی ۱۰۰ تا مانتو برش خورده تو کارگاه بدوزن میشه روزی ۲ تومن و ماهی ۶۰ تومن فوقش ۳۰ تومن میره ب کارگرا و ...

۳۰ میلیونم برای خودم میمونه🤔

اشتباه میکنی گلم اللن چادر ساده ۲۰ تا ۳۰ میدوزن مانتو رمخیاط پول دکمه و وسایل و جدا میگیره دستمزد دو ...

اينى كه شما ميگى شخصى دوزيه

منظور استارتر كارگاهيه

٢٠-٣٠ تومن خيلى هم زياده

الان من برادر م و خانمشاین کارا میکنه برش خورده میارن کامل اتو زده تحویل میده دونه ای ده تا پونزده ب ...

پس ۱۰ تا کارگر داشته باشم روزی ۵۰۰ تا میتونم تحویل بدم؟

ولى من الان يه جا كار ميكنم ينى تا چند روز پيش كار ميكردم اينجورى نبود فقط نخ از خودش بود لايى و دكم ...

گلم شاید شهر به شهر فرق میکنه اخه من خودم خیاطم  برادرم سری دوزی انجام میده  فقط دکمه بهش میده به سایز لباس و لایی برش زده نخ و پول برق و غیره پاخودشه

روزی ۱۰۰ تا مانتو برش خورده تو کارگاه بدوزن میشه روزی ۲ تومن و ماهی ۶۰ تومن فوقش ۳۰ تومن میره ب کارگ ...

ببين تو حساب كن هر كارگرى روزى ١٥ تا مانتو ميتونه بدوزه البته اگه فرز باشه اگه مث من شل و ول باشه فوقش روزى ٥ تا بدوزه

بعد مثلا چند تا كارگر ميخواى بيارى؟ اتوكش هم ميخواى بيارى؟