2777
2789
عنوان

بی بی چک

96 بازدید | 6 پست

سلام دوستان،من ماه اولی هست که اقدام به بارداری کردم،۶ روز از پریودم میگذره،علایم پریودی ندارم چندان،گاهی وقتا یه دلدرد خفیف،امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود،به نظرتون ممکنه نشون نده یا باردارم نیستم؟🙁

اگر هم باردار باشید بچه پسر هست چون من یکی از دوستام سر پسرش بعد از دو هفته یه خط کمرنگ افتاد

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هم باردار باشید بچه پسر هست چون من یکی از دوستام سر پسرش بعد از دو هفته یه خط کمرنگ افتاد

واقعا؟ینی ممکنه تا دوهفته هم نشون نده؟آخه علایم بارداری هم ندارم،فقط کمی تهوع خفیف در طول روز،

واقعا؟ینی ممکنه تا دوهفته هم نشون نده؟آخه علایم بارداری هم ندارم،فقط کمی تهوع خفیف در طول روز،

منم هفته اول بی بی گذاشتم منفی شد هفته بعدش رفتم ازمایش خون دادم مثبت شد الان هم هفته 15 هستم به نظر من یک هفته دیگه صبر کن اگه خبری نشد برو ازمایش خون بده دقیق جواب و میده

خدایا شکرت  
منم هفته اول بی بی گذاشتم منفی شد هفته بعدش رفتم ازمایش خون دادم مثبت شد الان هم هفته 15 هستم به نظر ...

مبارکت باشه عزیزم،به دل خوش❤،ان شاالله ببینم پس تا یه هفته دیگه چجور میشم،شما علایمی هم داشتی؟