2777
2789

شامپوش خطرناکه برای بچه هانزنی یوقت فقط روغن زیتون وسس مایونزبزن روموهاش بمونه بعدبشورالبته چون بچه س سخته من خودم توبارداری افتادبه سرم چندشب مثل رنگ سس مایونزمیزدم نایلون میزاشتم بعدازچندساعت میشتم شب بعدروغن زیتون چهارشبی طول کشیدالبته بعدازحمام شونه دندونه ریزوبادگرم سشوارولی برای بچه هابده سشوار

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم همینطور شده بود سرش رشک کرده بود.هرچی زدم باز دوروز بعد میدیدم دوباره تخم هست یه اسپری ایکس ...

توروخدا تاثیر داره یعنی میره... ب خدا جواب بگیرم هزار بار دعات میکنم

واقعا یعنی فرق داره بین دختر و پسر تازه موهاش بلند شده بود فقط دارم گریه میکنم

بخاطر موهاش میگم چون پسرا موهاشون کوتاهه پسر عمه خودم ابجی هاش از مدرسه گرفتن هرازگاهی تو سر اینم تخم شپش پیدا میشه ولی جون موهاش کوتاهه با یه حموم شپشش میره تخماشم میمبرن

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

عزیزم سس بزن 

با زدن سس باعث میشه شدش های زنده بمیرن

ولی دوباره فردا شپش جدید ها از تخم میان بیرون

راهش اینه

سس مالی که کنی چندساعت اول اینکه سس برای رشد مو عالیه نگران نباش دوم سس چندساعت میمونه نمیزاره اون زنده ها نفس بکشن خفه میشن میمیرند بعدش ببر حموم اونجا شونه کن 

بعد که اومدی بیرون پسرت بشون خودت بشین کنارش دونه دونه تخم شپش ها رو که مونده با دستت خارج کن دوباره فردا هم همینکار کن

با سس شپش زنده ها نابود میشن ولی این زنده ها قبلا تخم گذاری کردن و فردا گروه جدیدی از تخم خارج میشن پس هم باید زنده ها رو نابود کنی هم تخم هاشونو

تنها راه تخم هاشون اینه که دونه دونه از لای مو دربیاریش

چون اگه یه سری جدید فردا از تخم بیان بیرون دوباره جدیدها باسرعت باور نکردنی‌ تخم گذاری میکنن

خدایا،مرا آن ده که آن به