2777
2789
عنوان

کلافم کردن

246 بازدید | 19 پست

من آدم خرافی ای نیستم ولی مشکلای رو از سر گذروندم که دیگه دیوونه شدم . همش دلم آشوبه همش استرس دارم .

چند روز پیش از یه دعا.. نویس که خانواده یکی از دوستام میشناسنش پرسیدم گفت برات طلسم زدن.

چکار کنم باطل شه؟

اصلا چکار باید بکنم؟

فقط نمیخوام سمت دعا و اینطور چیزا و باطل سحر گرفتن برم. لطفا راهکار بدین 

خودمم باورم نمیشد تا چند وقت پیش این چیزا واقعیت باشه . ولی هست.

بهم بگید میتونم خودم کاری کنم؟

اگه واقعا طلسم داشته باشم چی میشه؟

یا رفیق من لا رفیق له✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون دعا نویس بخوا باطلش کنه

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
عزیز با دقت بخون گفتم که نمیخوام بدم سمت دعانویس و اینا. 

خودتم ک نمیتونی باطلش کنی

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

تو از روح خدایی

خدا از روح خودش در انسان دمیده

قدرت خدا بیشتره یا شیطان؟؟؟

انسان برتره یا فرشته و جن؟؟

خدا به فرشته ها و جن ها گفت به انسان سجده کنید

و یک فرشته سجده نکرد شد  شیطان

طلسم قدرت شبطانه

دعا قدرت خدا

شیطان قدرتش بیشتره یا خدا؟؟؟

پس تا تو انسانی و به ریسمان خدا چنگ بیندازی

هیچ قدرتی به تو نمیتونه آسیبی بزنه

چون بالاترین قدرت خداست