حقوقش هم همون حقوق کارمندیه با بقیه کارمندا فرقی نداره ولی ما راضی هستیم خدا رو شکر
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
والا ما حقوقمون دو خورده ایه ولی بنظرت سپاهم همینه؟ عمرن ک نیست😊 ارتشو نمیدونم 🤔
اونام مزایاشون و حقوقشون بر اساس درجه و سابقه و ایناست وهیچ فرقی با بقیه نظامیا ندارن
منتها واقعیت اینه که سپاه چون شاخه های برون مرزی داره چکمه شو روی دم خیلیا گذاشته تو دنیا و منافع شونو تهدید میکنه اینه که صبح تاشب توشبکه ملکه و من و تو وبقیه بوقاشون بدگویی شو میکنن که تو داخلم ذهنیت مردم و نسبت بهش خراب کنن و بعد یه عده مثل شما باور میکنن و مثل طوطی فقط،تکرارش میکنن
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .