2777
2789
عنوان

کادر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 90 پست
حقوقو موادغذایی ک میدن وام هایی ک میدن

چه جالب، چرا این وام ها رو به ما نمیدن؟؟ 😶🤔

حقوق هم که همون حقوق کارمندی 3 تومن 

موادغذایی هم هر چند ماه یه بار یه بن خرید 200 تومنی میدن که با این گرونیا در حد چند قلم جنس میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب، چرا این وام ها رو به ما نمیدن؟؟ 😶🤔 حقوق هم که همون حقوق کارمندی 3 تومن  موادغذایی ...

منم شوهرم سپاهه همینطوری هستیم.شوهرخالم رییس پلیس راهه شاید واسه همین

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
والا ما حقوقمون دو خورده ایه ولی بنظرت سپاهم همینه؟ عمرن ک نیست😊 ارتشو نمیدونم 🤔

من شوهر دخترخاله ام سپاهیه اوضاعش خیلی بهتر از ماست قطعا حقوق هاشون خیلی بهتره همچنین امکانات و خدماتی که میدن بیشتره. اصلا قابل مقایسه نیس 😁

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

منم شوهرم سپاهه همینطوری هستیم.شوهرخالم رییس پلیس راهه شاید واسه همین

آها خب اون درجه اش بالاست واسه همونه احتمالا 

ارتش خونه سازمانیاش بستگی ب شهری ک هستین داره مثلا اینجایی ک ما هستیم تا ده پونزده سال دیگه هم گیرمون نمیاد ولی شهرضا یا تهران بهریم همون روز اول میدن مواد غذایی تا عید خیلی خوب میدادن عالی بود ولی دیگه نمیدن بخاطر گرونی؛ولی فروشگاه ارتش خیلی تخفیف میده 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ارتش خونه سازمانیاش بستگی ب شهری ک هستین داره مثلا اینجایی ک ما هستیم تا ده پونزده سال دیگه هم گیرمو ...

فروشگاه اتکا

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من شوهر دخترخاله ام سپاهیه اوضاعش خیلی بهتر از ماست قطعا حقوق هاشون خیلی بهتره همچنین امکانات و خدما ...

برای اینکه توی سپاه از بالا و تا پایینشون عدالت رو برای همه اجرا میکنن  مثلا تو امکانات رفاهی یه سردار از همون جایی استفاده میکنه که یه کارمند دون پایه اش استفاده میکنه اما تو ارتش کاملا برعکسه 

والا ما حقوقمون دو خورده ایه ولی بنظرت سپاهم همینه؟ عمرن ک نیست😊 ارتشو نمیدونم 🤔

مگ‌چقد فرق داره خیلیا ۱وخردی میگیرن سپاه.همکارای شوهرم

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
برای اینکه توی سپاه از بالا و تا پایینشون عدالت رو برای همه اجرا میکنن  مثلا تو امکانات رفاهی ی ...

منک ب شخصه فرق گذاشتن رو دیدم با ماشین تویوتا۲۰۱۹ رفت وامد میکنن ویلاهای انچنانی میرن کجاش عدالته