2777
2789
از دو ماه قبلش قرص اوابوست روز ۳ یا ۴ تا و پودر اینوفولیک  بخور رو کیفیت تخمک خیلی تاثیر داره&n ...

یعنی بنظرت طبیعی باردار نمیشم منم ذخیره تخمدانم پایین. اصلا روحیه آی وی اف کردن ندارم فکر نکنم با این روحیه ای وی اف بگیره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی بنظرت طبیعی باردار نمیشم منم ذخیره تخمدانم پایین. اصلا روحیه آی وی اف کردن ندارم فکر نکنم با ای ...

چنده ؟ شوهرت اوکیه ؟ چند سالته گلم ؟ 

من عاشق نی نی ام
سلام عزیز من ذخیره تخمدانم بخاطر اندومتریوزم داره میاد پایین از سه اومده زیره یک بنظرتون این قرصو ...

گلم بدون تجویز پزشک نه چون خطرناکه عزیزم 

من عاشق نی نی ام
چنده ؟ شوهرت اوکیه ؟ چند سالته گلم ؟ 

28 سالمه شوهرم آزمایشش خوبه البته دفعه اولی که آزمایش داد تعداد اسپرم هاش 20 میلیون بود بعد مکمل خورد تعدادشون رفت روی 300 میلیون دیگه مشکلی نداره 

28 سالمه شوهرم آزمایشش خوبه البته دفعه اولی که آزمایش داد تعداد اسپرم هاش 20 میلیون بود بعد مکمل خور ...

ببین بعضی نازایی ها بدون دلیل هستن ینی دو طرف سالمن ولی بارداری اتفاق نمیوفته

من عاشق نی نی ام
نه عزیزم ،خیلی دیر یا زود پریود میشم،قبل از پریودمم لکه بینی چند روز دارم

منم قبل از پریودی لکه بینی دارم قهوه‌ای رنگ هستن خون پریودیم خیلی کم شده 😢نگرانم. 

ولی دکتر بهم گفت دوباره آزمایشم روتکرار کنم برام ابووست نوشت گفت اگر ذخیره تخمدانت اینطوری باشه باید ای وی اف کنی اصلا اینقدر روحیه ضعیفی دارم تحمل این ای وی اف اینکارا رو ندارم از وقتی فهمیدم ای وی اف چطوری هست که همش باید آمپول بزنیم فهمیدم کلی استرس به آدم وارد میشه مخصوصا من که به اندک استرس قلبم ازچه کنده میشه 

منم قبل از پریودی لکه بینی دارم قهوه‌ای رنگ هستن خون پریودیم خیلی کم شده 😢نگرانم. ولی دکتر بهم گفت ...

سلام ای وی اف کردی یا ن  اصلا باردار شدی منم همین مشکل دارم راهنمایی میخوام

سلام خانوما خواستم به خانوم هایی که ذخیره تخمدانشون کمه چندتا توصیه کنم پزشک من خانم دکتر آل یاسین ب ...

سلام دوست عزیز این پیام شما برای سال ۱۴۰۰ بوده و الان ۱۴۰۴ امیدوارم هر جا که هستین تنتون سالم دلتون شاد باشه و خدا دوقلوها رو براتون نگهداره،

به من هم گفتن یائسگی زودرس گرفتی کل فکرم درگیره فقط دعا می کنم معجزه بشه برام