2777
2789
نه منظورم این نبودکه ازبابت ذخیره نمیخورم ولی دیگه پانکچرنمیخوام خداکنه اینهابگیرن بخداکل پولامون رف ...

سلام عزیزم 

شما چیکار کردین انتقال دادین ؟

من این ماه شروع کردم روزی دوتا پرگووریس و یه دونه hmg 

تقویتی که اووبوست و dhea و ویتامین د و کیوتن . فولیک اسید و ویتامین e خوردم

امیدوارم نتیجه بده

قبلا گونال استفاده کرده بودم که فقط دوتا فولی داشتم دوتاش جنین شد ولی قلب تشیکل نشد

خداکنه پرگووریس خوب باشه

سلام عزیزم  شما چیکار کردین انتقال دادین ؟ من این ماه شروع کردم روزی دوتا پرگووریس و یه دونه ...

سلام گلم خوب هستین؟ ای خواهر من 28فروردین انتقال دادم15 ام اردیبهشت منفی شدم دوباره خیلی دلم گرفت. 

البته الان دوتامونده ولی ازمایشات فرستادن ایمنی کراس مچم باهمسرم کمه, آپکام پایینه باید اونم درمان کنم بعدبرم انتقال

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم خوب هستین؟ ای خواهر من 28فروردین انتقال دادم15 ام اردیبهشت منفی شدم دوباره خیلی دلم گرفت.&n ...

عزیزم این دفعه حتما نتیجه میگیری 

این شرایط رو خیلی ها داشتن 

و الان حامله هستن

با دارو رفع میشه

ایشاله به زودی به نتیجه مطلوبت میرسی 

سلام عزیزم شما از کجا این دارو تهیه کردین؟

من دارم این دارو. رو چون آزمایش دادم گفتن نیاز نیست آکبند مونده اگه خواستین براتون میفرستم .من از دارو خانه از قم خریدم خودم ارومیه ام .اسم دارو خانه رو پیدا کردم میگم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

[QUOTE=199168719]من دارم این دارو. رو چون آزمایش دادم گفتن نیاز نیست آکبند مونده اگه خواستین براتون میفرستم .من از دا ...[/QUOتونستین تهیه کنین 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
دارو را دارید قیمتش چنده

بله دارم هشتصد خریدم .پنجاه هم برام. پست  کردن

آهان من دکترم چیزی نگفته گفت آی وی اف از طرفی روحیه خوبی ندارم

از دو ماه قبلش قرص اوابوست روز ۳ یا ۴ تا و پودر اینوفولیک  بخور رو کیفیت تخمک خیلی تاثیر داره 

من عاشق نی نی ام
والا من اینترنتی خریدم ولی مصرف نکن مگر با دستور دکتر عزیزم 

سلام عزیز من ذخیره تخمدانم بخاطر اندومتریوزم داره میاد پایین

از سه اومده زیره یک

بنظرتون این قرصو بخورم خوب نیست؟ 

اخه تو نت زده برای ذخیره خوبه