2777
2789
اره حتما قبلش ازمایش بده, مال من کم بودش گرفتم, شمام ذخیرت کمه?? امامقدار25کمه ها اغلب50هستن

سلام دوست عزيز

من هم ذخيرم پايينه،شهرستانم

اينجا دكترم گفت كه تهيه كنم،اما تاكيد داشت كه اصلا نبايد اقدام داشت همزمان با مصرفش،خواستم بپرسم شما اقدام داشتي همزمان؟

واينكه ميخوام اول آزمايش بدم ببينم ميزانش تو بدنم چقدرِ

ميشه بي زحمت بگي اسمِ مستعار داره تو آزمايش يانه؟ نميدونم به چه نامي به دكترم بگم بنويسه كه برم آزمايشش و بدم

بگم بنويسه هورمون dhea؟

ممنون ميشم راهنماييم كني🙏🏻🌹

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
سلام دوست عزيز من هم ذخيرم پايينه،شهرستانم اينجا دكترم گفت كه تهيه كنم،اما تاكيد داشت كه اصلا نباي ...

سلام صبح بخیر دوست خوبم. ببینید من دکتر شما رو نمی دونم ولی من بله تاروز قبل پانکچرانتقالم خوردم, فقط سعی کن بتونی تهیه کنی عالی میشه دوز50میلی من 13میگرفتم. 

بله ازمایش dheaهست اختصاریشم بنویسن براتون. قرص فرتیل اید واوابوست هم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح بخیر دوست خوبم. ببینید من دکتر شما رو نمی دونم ولی من بله تاروز قبل پانکچرانتقالم خوردم, فق ...

ممنون خانمي🙏🏻💕

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
سلام صبح بخیر دوست خوبم. ببینید من دکتر شما رو نمی دونم ولی من بله تاروز قبل پانکچرانتقالم خوردم, فق ...

اوابوست و كيوتن قرمز با رويال ژلي فعلا دارم ميخورم

اوابوست و كيوتن قرمز با رويال ژلي فعلا دارم ميخورم

فرتيل ايد و پيدا نكردم

فرتيل ايد و پيدا نكردم

ایشالله پیداکنی عزیزم, شماذخیرت چند؟ ردکیوتن عالیه قرص د3هم هفته ای یکی5000یخور. 

منم برعکس یک قوطی کامل فرتیل اید واوابوست دارم دکترم گفت دیگه نخور موندم چیکارکنم؟ حیف نشن. 2023هم تاریخ داره

ایشالله پیداکنی عزیزم, شماذخیرت چند؟ ردکیوتن عالیه قرص د3هم هفته ای یکی5000یخور.  منم برعکس یک ...

ذخيرم خيلي كمه گلم

نيم هست😔😔😔

شما به سلامتي باردار شدين؟

ذخيرتون چند بوده؟

فرتيل ايد و چقدر ميفروشيد؟

ذخيرم خيلي كمه گلم نيم هست😔😔😔 شما به سلامتي باردار شدين؟ ذخيرتون چند بوده؟ فرتيل ايد و چقدر م ...

ببخشيد

قصد فروش داريد اصلا؟ 

كه من سوأل كردم🙃😉

ذخيرم خيلي كمه گلم نيم هست😔😔😔 شما به سلامتي باردار شدين؟ ذخيرتون چند بوده؟ فرتيل ايد و چقدر م ...

منم ذخیرم شده0/8 فکرشو بکن سریکسال از1/8رسیده به این. نه عزیزم باردار نیستم ولی دیگه یکبارسال پیش پانکچرشدم یک جنین امسالم 4تاانتقال ندادم هنوز ولی دیگه قرارنیست پانکچرشم برای همین دیگه لازم ندارم. دکترمم گفت دیگه نخورشون عکس داروهام بدم هنگ میکنی10-12نوع دارو. 

نمیدونم که ازقیمت من خبر ندارم, من برج9گرفتم

منم ذخیرم شده0/8 فکرشو بکن سریکسال از1/8رسیده به این. نه عزیزم باردار نیستم ولی دیگه یکبارسال پیش پا ...

اينطور باشه پس ذخيره منم كمتر شده الان😰

من ديدم خيلي از افرادي كه مثل منن تخمك و جنين فريز شده دارن

اما براي من پزشكا معتقدن كه شانسم و رو طبيعي بزارم

خودم موندم چكنم

دوران سختيه خيلي سخت

خدا خودش نَظَر كنه🙏🏻🥺

بهتون درخواست دوستي ميدم

خواستيد قبول كنيد😍

اينطور باشه پس ذخيره منم كمتر شده الان😰 من ديدم خيلي از افرادي كه مثل منن تخمك و جنين فريز شده دار ...

نه منظورم این نبودکه ازبابت ذخیره نمیخورم ولی دیگه پانکچرنمیخوام خداکنه اینهابگیرن بخداکل پولامون رفت تموم شد جونمم باهاش رفت. قبول کردم عزیزم باعث خوشحالیه

سلام خانوما 

خواستم به خانوم هایی که ذخیره تخمدانشون کمه چندتا توصیه کنم 

پزشک من خانم دکتر آل یاسین بودن ،خود خانم دکتر هم از درمانم ناامید بودن 

ذخیره تخمدان من ۰/۲ بود و هیچ امیدی به باردار شدنم نبود ،با کلی تزریق دارو تعداد فولیکولم سه تا بود .

قبل از عید خانم دکتر برام یه پی ار پی تخمدان انجام دادن و قرص دها ۲۵ میلی هر هشت ساعت 

قرص اووبوسیت هر هشت ساعت روزی یک استکان عرق رازیانه و برای همسرم اسپیروژن هر ۱۲ ساعت 

خیلی باورنکردنی بعد از مصرف یک ماه و نیم طبیعی باردار شدم و امروز فهمیدم دوقلو هستن .