2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ شما میکروشدی؟ نتیجه گرفتی؟  منم ذخیرم1/4هست اینماه نوبت میکرو دوباره دارم. دک ...

والا گلم برا خود من که معمولا هر سری دو یا سه تا جنین ولی با کیفیت ولی دوستم مصرف کرد با ذخیره هفت دهم خیلی جنیناش بیشتر بود 

من عاشق نی نی ام
والا گلم برا خود من که معمولا هر سری دو یا سه تا جنین ولی با کیفیت ولی دوستم مصرف کرد با ذخیره هفت د ...

یعنی برای شما زیاد تاثیری نکرد؟ بدن شما به دارومقاومه؟ من که سینال جواب نداد اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والله بنظرم الکی هستش کلا, خداکنه اینبار باهمین نتیجه بگیرم.  الان دیگه خودمو ول کردم مادر ...

ببین مکمل بخور رو کیفیت تخمک و جنین تاثیر داره 

من عاشق نی نی ام
عزیزم روز ۵۰ میلی گرم نزدیک به ۴۰ روز 

عزیزم میشه بگین مارک چی بود میخوردین ؟ 

اسمش رو بهم بگین 

منم ذخیره ام کم هستش 

سینال استفاده کرده بودم اصلا هیچی نداشتم 

با بدبختی گونال تهیه کردم که 6 تا فولی داشتم دوتاش جنین شد

که انتقال دادن دوتا ساک شد ولی بدون جنین الان تو مرحله سقط جنینم   

میشه بهم بگین چه مارکی استفاده کردین و دارو تو آی وی اف به شما چیا دادن ؟

سلام عزیزم  شما میکرو کردین ؟ با این قرص نتیجه داد منم ذخیره ام 0.7 هستش

سلام گلم بله من میکروشدم ماه پیش1/2یود حالا دیگه نمیدونم, 9تاتخمک شد. البته  اوابوست هم خوردم سری قبل میکروم1/8بود که داروتقویتی نداشتم4تاتخمک بود اینبارتاثیرگذاشتن

سلام گلم بله من میکروشدم ماه پیش1/2یود حالا دیگه نمیدونم, 9تاتخمک شد. البته  اوابوست هم خوردم س ...

چه خوب 

رو کیفیتشون تاثیر گذاشت ؟ شما از کجا خریدین و چند ؟ عکس قوطیش رو میشه برام بفرستین

یه سوال دیگه داروهای آی وی اف چی بهتون دادن ؟

یه بار سینال گرفتم جواب نداد 

دفعه دوم گونال گرفتم جواب داد از 6 تا دوتا جنین شد 

قبلا اووبوست خورده بودم 

چه خوب  رو کیفیتشون تاثیر گذاشت ؟ شما از کجا خریدین و چند ؟ عکس قوطیش رو میشه برام بفرستین یه ...

اره شکرخدا روکیفیت تاثیر گذاشت, دونه ای13گرفتم قوطی نبودازاد بود قرص یاکپسول خیلی ریزن. سری قبل سینال داشتم1جنین شدکه کیفیتش زیاد خوبم نبود اینبار گونال وپرگوریس زدم4تاتشکیل شدن آ. فعلاانتقال ندادم گفتن ماه بعد دعاکن. تامیتونی فقط تقویتی بخورازدوماه قبل. الانم گونال نیست پرگوریس ازاده ولی بخر ارزش داره منم خریدم هردونه اش168

اره شکرخدا روکیفیت تاثیر گذاشت, دونه ای13گرفتم قوطی نبودازاد بود قرص یاکپسول خیلی ریزن. سری قبل سینا ...

خداروشکر که کیفیتشون خوبه

منم دوتا جنین رو انتقال دادن جفتشون ساک تشکیل شد ولی ساکم خالی بود الان منتظرم که سقط بشه   کاش آزمایشم مثبت نمیشد که اینجوری غصه داری که قرار بود دوقلو بشن نشم

میگن یا به خاطر کیفیت تخمک یا اسپرم

انتقال دادی من شب قبل انتقال یه قاشق نشاسته تو یه لیوان اب سرد ریختم صبحش قبل رفتن دوباره خوردم روزی یه لیوان هم میخوردم 

تا روزی که آزمایش دادم . مربا به بخور . این چیزا میگن خوبه منم خوردم که خوب بود ولی خوب مشکلم جای دیگه بود

چند وقت قبلش خوردین ؟ ببخشید هی سوال میپرسم خیلی ذهنم درگیر شده   

راستی آمپول پرگوریس همه جا هست یا اونم با بدبختی پیدا میشه ؟ گونال آخه دیگه نیست 

خداروشکر که کیفیتشون خوبه منم دوتا جنین رو انتقال دادن جفتشون ساک تشکیل شد ولی ساکم خالی بود الان م ...

الهی عزیزم میفهممت خیلی سخته خیلیی, انشالله اینبار بارداری سالم وخوب تجربه کنی دوستم. راحت باش هرسوالی بود درخدمتم. من ازسه ماه قبل شروع کردم 

امگا3،د3,فولیک اسید400,اوابوست, dhea,امپول نروبیون و قرص ردکیوتن

الهی عزیزم میفهممت خیلی سخته خیلیی, انشالله اینبار بارداری سالم وخوب تجربه کنی دوستم. راحت باش هرسوا ...

مرسی عزیزم منم تقریبا اینا رو استفاده کردم بجز dhea و ردکیوتن 

میدونی دوز dhea  چند بود ؟ و روزی چندتا میخوردی ؟

راستی آمپول پرگوریس همه جا هست یا اونم با بدبختی پیدا میشه ؟ گونال آخه دیگه نیست