2777
2789
عنوان

با سیاستاش بیایین کمکم کنین لطفا؟

572 بازدید | 41 پست

خانما من بارداریم سر دخترم اصلا ویار نداشتم و همه چی عین روزای عادی پیش میرفت و نه یه خرده ناز کردم و نه شوهرم ناز کشید.طوریکه تو ماه 8م بارداریم تو هفته 4 روز میرفت ماموریت راه دور برا کل 4 روزش غذا میپختم میذاشتم😐

بعد از زایمان هم چون اصلا دردی نداشتم بازم ناز نکردم و تا 40 روز هم خونه مامانم بودم که دو سه باری برد بیرون کباب گرفت برام و یه کیلو آجیل.فقط همین

حالا دومی رو باردارم و بازم ویار خیلی سختی ندارم اما حالت تهوع کمی دارم.صبح هوس فطیر کرده بودم گفتم بگیره گفت دیرم شده نمیتونم و رفت سرکارش😢

چیکار کنم سر این بارداریم زیاد نازمو بکشه؟

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد حرف نزن .بیشتر از خودنت ناز و ادا دروکن (برره ای گفتم)

وقتی خونه نیست کارهاتو بکنا .ولی وقتی هستن بیشتر  دراز بکش .کاری کن که وقتی هست کارای خوته رو بکنه و...

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
آخه چطوری؟چیکار کنم مثلا

زیاد ندو دنبال شوهرت،،، همش بگو  آخ دلم چقدر فلان چیز رو میخواد امروز چقد بی حالم من میرم یه دراز میکشم تو مواظب بچه باش ،فلانی اصلا حال ندارم غذا درست کنم امشب شام من و نی نی مهمون تو و...

منم مثل شما تا یه دو ماهی طول می کشه ولی ناز تو می کشه شوهر من به جایی رسیده نه می باره ظرف بشورم نه جارو کنم عصبانی میشه فقط هروقت میری دکتر بگو دکتر گفته استراحت و جفتت پایینه و لکه بینی داشتی و ازین جور چیزا بعد کم کم بگو ای خدا چیکار کنم نمیتونم کارامو بکنم یکم کمکم میکنی آقایی امروز مهمون داریم یه جارو بزنی من نفسم در نمیاد و زیر دلم درد میکنه و ازین چیزمیزا دیگه دختر یکم یاد بگیر 

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...

خداروشکر نمیدونم فطیر چیه هوس کنم😆

عزیزم چند ماهته 

یکی باید به همسرت یاداوری کنه زن باردار نیاز به توجه و رسیدگی داره و ویاراشم مهمه حالا یا مامان خودت یا همسرت

چون یادشون میره و چون درک نمیکنن فکر میکنن مهم نیس😄

مردا همینجورن معمولا...هر چند شوهر من در 90 درصد موارد خوبه اما همون 10 درصد هم ک بی اهمیتی میکنه خیلی اذیت میشممممم

بنظرم باید همون تو اولین بارداریت الکی ادا درمیاوردی ک مثلا خیلی دارم اذیت میشم الان دیگ فک میکنه بارداریت راجته و کلا بیخیاله حالا بازم اومد خونه یکم الکی ادا دربیار ک حالم بده  سرگیجه دارم و و و دیگ شاید تاثیر داشت

و من یتوکل علی الله فهو حسبه❤️❤️❤️

وقتی نیست خوب بخور .وقتی هست خودتو بزن به اون راه مثلا میل نداری .

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

زن داداش من به داداشم گفته بود استراحت مطلقم سر همه بچه هاش بعد ها گفت اصلا استراحت مطلق نبودم داداشم غذا میپخت صبحانه بچه ها رو میداد راهیشون نیکرد و کل کارای خوته رو میکرد زن داداشم نه ماه خوابیده بود 😂😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍