2777
2789
عنوان

یه حس بدی دارم.............

153 بازدید | 14 پست

نمیدونم چطور بگم من سه سال پیش دچار یه شوک عصبی شدم و استرس و ناراحتی همیشه همراهم بوده بعد از یه مدت ساق پاهام شروع کرد حالت گزگز شدن یا اینطوری بگم وقتی سردمون میشه چطور انگار موهای بدنمون سیخ میشه ،دقیقا همون حالت میشدم بعد از مدتی که آروم تر شدم اینا خوب شد ولی چند ماه پیش دوباره دچار استرس شدید شدم و چند وقته این مشکل برگشته و این دفعه هر دو پاهام اینطور شده و پای راستم از زیر شکمم یعنی دقیقا کنار تخمدانم اینطوری میشه تا پایین.دلم میخواد همیشه گرم نگه دارم .نمیدونم تا چه اندازه تونستم مشکلم رو توضیح بدم .میخوام بدونم شما همچین تجربه ای نداشتین؟البته من تالاسمی مینور هستم

یارب نظر تو برنگردد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ام آر آی دادین ؟  اگر چیزی نیست که از اعصابه ، داروی آرامبخش نداد ؟

بله ام آی آر دادم گفت فقط مهره 4 و 5 یکم بیرون زدگی داره و مشکلی نیست.البته قرص اعصاب یه مدت خوردم خوب بودم ولی دوباره اینطوری شدم

یارب نظر تو برنگردد
بله ام آی آر دادم گفت فقط مهره 4 و 5 یکم بیرون زدگی داره و مشکلی نیست.البته قرص اعصاب یه مدت خوردم خ ...

پیلاتس برو و استخر اگر میتونی برات خیلی خوبه 

دارو ها رو هم نباید قطع میکردی گلم تحت نظر پزشکت ادامه بده 

پیلاتس برو و استخر اگر میتونی برات خیلی خوبه  دارو ها رو هم نباید قطع میکردی گلم تحت نظر پزشکت ...

خوب دیگه خوب شدم دکتر برام دوزش رو کم کرد و بعد هم قطع کردم.

یارب نظر تو برنگردد
جدی میگین؟آخه قبل از پریودم هم آخرین مهره درست توی با سنم درد میگیره

مثل من شدین

من بعد از اون مهره میزنه به زیر شکمم بعد سمت تخمدان میره تا توی پاهام

دکتر گفت سیاتیکه

به نام خدای رنگین کمان. بچه ها نخندینا........