صحرا5 مدیر عضویت: 1395/05/03 تعداد پست: 808 عنوان تعبیر خواب کسی بلده بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 56 پست خواب دیدم یه مرد نامحرم که ده سال پیش میشماختمش،ازم لب گرفت به زور،یه طعم تلخ وحشتناکی دهنمو گرفت.بعدم رفتم دانشگاه و رفتم دستشویی یه عالمه ببخشید ادرار کردم.اینا کنار هم یعنی چی؟ 1398/09/19 | 08:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 اینجوری بود ک ما خونه ی خاله م بودیم. خونه شون نوسازه ولی توخوابم تو خونه قدیمی شون بودیم.بعد انگار ... تعبیر همونه ، فقط شاید کمی گرفتاری برای خاله ات پیش بیاد، اما نه رقصی بوده نه لباس عروس و نه نشونه مهم دیگه ای با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 تعبیر همونه ، فقط شاید کمی گرفتاری برای خاله ات پیش بیاد، اما نه رقصی بوده نه لباس عروس و نه نشونه م ... یکم رقص بود در حد چند دقیقه ولی چون من دلم خوش نبود نرفتم قاطیشون حتی حوصله نداشتم نگاشون کنم. برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 میشه منم تعبیر کنی خواب دیدم هی با مامانم گوشت خوشتی تو کیسه بود رفتیم تو یه مغازه دیگه وزن میکردیم همین ؟ با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 یکم رقص بود در حد چند دقیقه ولی چون من دلم خوش نبود نرفتم قاطیشون حتی حوصله نداشتم نگاشون کنم. هر کسی که در حال رقص دیدی براش مشکل پیش میاد با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 پریشب خواب دیدم ی کامیون سنگ های صاف و تمیزخریدم ک ی دسشویی بسازم. ساختی ؟ با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 ساختی ؟ خریدم ک بسازم. میدیدمش حتی خود دسشویی رو مصمم بودم ک بسازم .بنایی شو ندیدم. برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 خریدم ک بسازم. میدیدمش حتی خود دسشویی رو مصمم بودم ک بسازم .بنایی شو ندیدم. شام دیر خورده بودی یا چرب ؟ با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 پریشب.... اتفاقا هرچی خورده بودم گلاب به روت اسهال شدم سرشب. اخرشب ک خوابیدم باشکم خالی بودم. خوابت تعبیر ندارهببین حالت جسمی و روحی ....بیماری و غم و شادی و ...روی خواب اثر دارن با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 شام دیر خورده بودی یا چرب ؟ کامیون پر ازسنگ کنارم بود و مکان و شکل دسشویی هم میدیدم یکم اونورتر بود.ی حموم کنارش بود. انگاردسشوییش کم بود گفتم میسازمش کاری نداره. برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 خوابت تعبیر نداره ببین حالت جسمی و روحی ....بیماری و غم و شادی و ...روی خواب اثر دارن مرسی گلم. برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
۰صوفیا۰ عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 662 خوابت تعبیر نداره ببین حالت جسمی و روحی ....بیماری و غم و شادی و ...روی خواب اثر دارن میشه منم بگم؟هرچند میدونم خوب نیست؟ دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید. آدرس اینستا: saham.bourse کانال تلگرام: BOURSE_E@
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 میشه اینم تعبیرکنی.. چندروز پیش تر بود... خواب دیدم خونه مامان بزرگمم انگار ی غریبه میخواد بیاد اون ... خیرات رد کن برای مادربزرگت رطب غمه ، میوه ها چی بودن ؟ با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 میشه منم بگم؟هرچند میدونم خوب نیست؟ بگو با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 خیرات رد کن برای مادربزرگت رطب غمه ، میوه ها چی بودن ؟ سیب قرمزو خیار برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11666 سیب قرمزو خیار خب این خوبه ، اما نخوردی رطب کلا غم هست عزیزم اما خوبه که کم خوردی با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم