خواب دیدم یه مرد نامحرم که ده سال پیش میشماختمش،ازم لب گرفت به زور،یه طعم تلخ وحشتناکی دهنمو گرفت.بعدم رفتم دانشگاه و رفتم دستشویی یه عالمه ببخشید ادرار کردم.اینا کنار هم یعنی چی؟
خواب دیدم با ماشین از یه جاده که وسط دریا بود و آب روی جاده رو گرفته بود رد میشدیم مردم همه داشتن ماهی میگرفتن همسر منم رفت ماهیگری یه ماهی بزرگ گرفت بعد پیاده شدیم که بقیه راه رو پیاده بریم باز هم جاده بود که همسفران می گفتن اگه اعمالت خوب باشه میتونی رد بشی اگه نباشه نمی تونی از جاده بگذری من گذشتم بعد رسیدم به یه مکانی مردم نماز میخوندن منم نشستم برای نماز خوندن
میشه برام تعبیر کنید ؟
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
تعبیر خواب ها اصلا قابل استناد نیستن ،،،مطمئن باش از تعبیری که بهت گفتم
عزیزم امشب یه خواب دیدم.میشه تعبیرشو بهم بگی.برادرم تو خواب بهم میگفت برام سه کیلو سیب بخر.دستشم سیب قرمز بود داشت میخورد.یادم نیست منم خوردم .خودش مجرده