2777
2789

استارتر عزيز قرص پريل بخاطر اينكه اون توپ قرمز رنگ رو نداره راحت نصف ميشه. با چاقو خط بندازين و بعد با فشار نصفش كنين. ماشينتون چيه؟

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ژل هم استفاده کردم با اینکه کم می‌ریزم خیلی کف میکنه.

اگر ژل پريل ميريزين چون قلابى نداره و تنها برندى هستش كه شركتى پخش ميشه پس نتيجه اينه كه ظرفاتون خيلى كثيف و چرب نيست و مقدارش رو كمتر كنين

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

یه سوال دیگه اینکه تو مرحله آبکشی باید همه کفا رفته باشه؟؟ من به خشک کردن که رسید استاپ زدم و در ماشین رو باز کردم کف داشت کف ماشین. ولی کار ماشین که تموم شد و کامل خشک کرد کف نداشت دیگه. 

1)رو برنامه ی شستشوی رپید باید نصف قرص بذارم ؟؟ 2) ماشین با ژل خیلی کف میکنه و نمیره کفا. دلیلش چیه ...

اصولاً براى ماشينهاى رو ميزى ميتونين از نصف قرص براى همهء برنامه ها استفاده كنين به شرطى كه از نمك و مايع جلادهنده جداگانه استفاده كنين

اگر ژل پريل ميريزين چون قلابى نداره و تنها برندى هستش كه شركتى پخش ميشه پس نتيجه اينه كه ظرفاتون خيل ...

اوکی. ممنونم. کلا با چه برنامه ای ظرفای روزمره رو بشورم بهتره؟؟

یه سوال دیگه اینکه تو مرحله آبکشی باید همه کفا رفته باشه؟؟ من به خشک کردن که رسید استاپ زدم و در ماش ...

آخرين مرحلهء كار ماشين تخليه و خشك كردنه و مرحلهء آبكشى توى ماشين آب هست . پس طبيعيه كه شما قبل از تخليه در ماشين رو باز كردين و آب تو ماشين بوده

اوکی. ممنونم. کلا با چه برنامه ای ظرفای روزمره رو بشورم بهتره؟؟

ببينيد برنامهء اكونوميك تو همهء ماشينا حداقل مصرف آب و برق رو داره اما زمانش برعكس زياده. شما بهتره دماى آب برنامه رو نسبت به چربى و كثيفيه ظروف در نظر بگيرين كه بهترين دماى شستشو  در حالت نرمال ٤٥ تا ٥٥ درجه هستش

[QUOTE=115199641]آخرين مرحلهء كار ماشين تخليه و خشك كردنه و مرحلهء آبكشى توى ماشين آب هست . پس طبيعيه كه شما قبل ...[/QUO

تو مرحله خشک کردن بود و آبکشی نبود. یعتی مرحله آخر  من گفتم شاید قرص کامل انداختم کف مونده کف ماشین. آخه تو مرحله خشک کردن که نباید کف باشه