2821
2789
عنوان

سوسک کابینت

812 بازدید | 36 پست

خانم ها کسی بوده تونسته باشه از شر سوسک کابینت خلاص بشه‌؟؟؟

دو بار خمیر امحا زدم هیچ تاثیری نداشت

خسته شدم از بس آشپزخونه تمیز کردم 

اگه راهی بلدین توروخدا بگین

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

شبا که میرم تو آشپزخونه حداقل ده تا سوسک میبینم که دارن رژه میرن

فقطم‌شبا هستن

از کل وسایل آشپزخونم چندشم میشه دیگه😕😣

پشت کابینت یا ماشین لباسشویی یخچال قشنگ نگا کن ببین تخم گذاشتن از شر اونا خلاص شی تموم میشن مرتب چک کن سعی کن زیاداشپزخونه رو مرطوب نگه نداری من یه مدت هر روز میشستم بخاطر رطوبت وگرماسوسک اومده بود

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شبا که میرم تو آشپزخونه حداقل ده تا سوسک میبینم که دارن رژه میرن فقطم‌شبا هستن از کل وسایل آشپزخون ...

ماهم داريم😓

يمدت شوهرم مسئول شد شبا بكشه شون شيفت شب بود😂كمتر شدن حالا ريز هارو ميبينم تازگيا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

روشي پيدا كردي ب منم بگو لطفا كلافه م....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
پشت کابینت یا ماشین لباسشویی یخچال قشنگ نگا کن ببین تخم گذاشتن از شر اونا خلاص شی تموم میشن مرتب چک ...

پشت گاز و یخچالم رو تمیز کردم ولی ماشین لباسشویی رو نمیتونم جابجا کنم

اتفاقا دور و بر ماشین لباسشویی بیشتر میبینم

پشت گاز و یخچالم رو تمیز کردم ولی ماشین لباسشویی رو نمیتونم جابجا کنم اتفاقا دور و بر ماشین لباسشوی ...

همین دیگه چون رطوبت داره زیاد میشه 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
ماهم داريم😓 يمدت شوهرم مسئول شد شبا بكشه شون شيفت شب بود😂كمتر شدن حالا ريز هارو ميبينم تازگيا

کشتن فایده نداره

منم شبی چندتاشون رو میکشم اصلا کم نمیشن

شبا که میرم تو آشپزخونه حداقل ده تا سوسک میبینم که دارن رژه میرن فقطم‌شبا هستن از کل وسایل آشپزخون ...

من ی همین مشکل دجارم دیگ دارم کلافه میشم

🍁🍂مَن دُخترِ روزایِپاییزم🍁🍂
پشت همه وسیله هام ازاین پودرهای سوسک ریختم خدارو شکر از شرشون خلاص شدم خیلی مزخرفن

اسمش چیه؟؟

داروخانه ها دارن؟؟

آره منم آشپزخونه م پر بود از این سوسکا فقط هم شبا می دیدم.شوهرم رفته بود داروخونه دام و اینجور جایی سم خریده بود کل وسایل کابیتارو ریختیم تو یه اتاق و سم پاشی کردیم باور کن بیشتر از پنجاه تا سوسک بدو بدو زدن بیرون .خلاصه فرشا و هم کنار زدیم و همه جای خونه رو سم پاشی کردیم و یه روز رفتیم خونه مادر شوهرم.اومدیم دیدیم همه جای خونه جسد سوسکه. کثیف کاری و چندش بود من یه خونه تکونی اساسی کردم ولی عوضش راحت شدم.برو داروخانه سم بگیر

کشتن فایده نداره منم شبی چندتاشون رو میکشم اصلا کم نمیشن

ما مدتهاااا شبها ميكشتيم😂

تازگيا بهشون عادت كردم ي هم زيستي مسالمت اميز داريم در كنار هم

آره منم آشپزخونه م پر بود از این سوسکا فقط هم شبا می دیدم.شوهرم رفته بود داروخونه دام و اینجور جایی ...

وای یعنی باید آشپزخونه را خالی کنم؟؟