2777
2789
عنوان

نامه ای به خدا

175 بازدید | 20 پست

خدا جونم ما که جز تو کسی رو نداریم که بتونیم حرفای دلمون رو بگیم

خدا جونم هممون یه جوری غصه داریم 

یکی در انتظار یاره 

یکی دلش میخواد صداش کنن مامان

یکی دلش میخواد صاحب و خانوم خونه خودش باشه یکی میخواد دل شوهرش باهاش باشه

یکی میخواد کار کنه پیشرفت کنه یکی میخواد سر سفره عقد باشه و سفید بخت بشه

یکی دلش بی قراره و خسته اس

یکی با دلشکسته خوابه یکی با دل شکسته بیداره

ولی یه وجه مشترکی هممون داریم اون اینکه چشم امیدمون به لطف و کرمته 

خدایا جونم به عزت و بزرگیت قسم بیا خودت دل گشایی کن، راه تویی، چاره ساز تویی

بگذر از گناهانمون که دعاهامون رو حبس کرده  و خودت به فریادمون برس یا رحمان یا رحیم....

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

❤❤❤

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی میدونه 

شایدهمین الان خدا  این متن رو خونده و گفته 

اجابت میکنم 😍❤️

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
من از خدا حفظ آبرو میخام و اینکه توبه ام و قبول کنه و گناهای زیادمو ببخشه 😔

حاجتتون روا❤

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
بچه ها ی سوال دارم خواهشا ی خانم مذهبی جوابمو بده

سوالتون رو بفرمایید شاید کسی بتونه کمک کنه