2777
2789
عنوان

گریه ی بی امان

123 بازدید | 14 پست

توروخدا مامانا اگه کسی بیداره و تجربه داره به دادم برسه.

پسرم دوماهو ۸ روزشه بعد واکسن دوماهگیش سرما خورده دکتر براش ی شربت ازیترومایسین نوشته با قطره ی بینی.حالا تقریبا پنج روز گذشته خوبه ولی سرفه هاش شدیدتر شده البته بعضی وقتا هست دوساعت هم ی دونه سرفه نداره بعضی وقتاهم پشت سرهم پنج شش بار میسرفه.حالا امشب خیلی بیقراری میکنه نه شیر میخوره نه میخوابه همسرمم کمکم نمیکنه خیلی درمانده شدم نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم دو ماهشه این روزا میگذره تحمل کن. ببین چطوری میتونی ارومش کنی تا بخوابه . قنداقش کن اروم تر میشه و میخوابه . تگون دادنش تو گهواره هم خیلی تاثیر داره . پسر منو که تا اینکارها رو نکنم امکان نداره بخوابه. خدا قوت 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
نگران نباش عزیزم،  گلوش عفونت داره ، فردا ببرش پیش متخصص تا بدتر نشده ، گناه داره طفلی

مگه ازیترومایسین برا عفونت نیس؟؟؟

میدونم خوابش میاد بهونه میگیره اخه کل روز رو بگم شاید دوساعت بیدار نبوده همش خواب بود 

مگه ازیترومایسین برا عفونت نیس؟؟؟ میدونم خوابش میاد بهونه میگیره اخه کل روز رو بگم شاید دوساعت بیدا ...

اون اصلا به درد نمیخوره ، فامنتین و زادیتین خیلی خوبن ، با هم ، ولی دکتر بده

خدایا شکرت 

[QUOTE=115192204]عزیزم پسر منم دو ماهشه این روزا میگذره تحمل کن. ببین چطوری میتونی ارومش کنی تا بخوابه . قنداقش کن ار ...[/QUOT

قنداق که محاله بذاره ازبس تکون میخوره.ولی رو پام تکونش بدم درحالت عادی میخوابه ولی امشب فقط گریه میکنه باهیچی اروم نمیشه حالا اینقد توبغل اوردم بردمش خوابش گرفت میترسم باز بیدار شه 

اون اصلا به درد نمیخوره ، فامنتین و زادیتین خیلی خوبن ، با هم ، ولی دکتر بده

فردا باز ببرمش دکتر اخه پسرم فاویسم هست نمیتونم سرخود چیزی بهش بدم.بعدش میگن سنش کمه چیزی جز ازیترو بهش نمیدن

فردا باز ببرمش دکتر اخه پسرم فاویسم هست نمیتونم سرخود چیزی بهش بدم.بعدش میگن سنش کمه چیزی جز ازیترو ...

نه خودت هیچی نده ، ولی فردا بردی اسم این دو تا شربت و بگو بهش ببین چی میگه ، آره شاید تو این سن ندن

خدایا شکرت 
[QUOTE=115192204]عزیزم پسر منم دو ماهشه این روزا میگذره تحمل کن. ببین چطوری میتونی ارومش کنی تا بخوا ...

عزیزم ایشالا زود خوب شه میدونم خیلی خستگی داره خودمم تو شرایط تو هستم ولی فردا با یه لبخندش کل خستگی از تنت در میاد .منم پنجشنبه باید ببرم واسه واکسن دو ماهگی . خیلی می ترسم خدا کنه اذیت نشه

عزیزم ایشالا زود خوب شه میدونم خیلی خستگی داره خودمم تو شرایط تو هستم ولی فردا با یه لبخندش کل خستگی ...

ی ساعت قبلش بهش استامینوفن بده.همیشه هم چک کن تب نکنه.ان شاء الله که براش سنگین نباشه

ی ساعت قبلش بهش استامینوفن بده.همیشه هم چک کن تب نکنه.ان شاء الله که براش سنگین نباشه

اخه دوزش رو نمیدونم چقدر باید بهش بدم. از طرفی هم میترسم آستامینوفن باعث بشه که واکسن خوب عمل نکنه تو بدنش

اخه دوزش رو نمیدونم چقدر باید بهش بدم. از طرفی هم میترسم آستامینوفن باعث بشه که واکسن خوب عمل نکنه ت ...

هرچقد وزنش بود دوبرابر بهش قطره بده.بعدشم رفتی بهداشت خودشون بهت میگن رفتی خونه بهش استامینوفن بده.منم اولش میترسیدم خواهرم که بچه داشت اون بهم گفت منم همینکارو کردم خداروشکر واکسنش سخت نبود ولی این سرماخوردگیش پدرمو دراورده

هرچقد وزنش بود دوبرابر بهش قطره بده.بعدشم رفتی بهداشت خودشون بهت میگن رفتی خونه بهش استامینوفن بده.م ...

توکل به خدا منم بهش میدم قبل از واکسن . میدونم بعد واکسن خودشون تجویر میکنن ولی در مورد قبلش شک دارم . حالا امتحان میکنم دیگه ایشالا که همه چیز خوب پیش میره