2777
2789
عنوان

لبخند حلال

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امشب بچه ها کارتون ترسناک میدیدند...ترسیدم شب خواب بد ببینند

گفتم من میترسم.خاموشش کنید

دختر چهار ساله ام هم خیلی ریلکس گفت:برو تو اتاق..در رو هم ببند.😐😐😐

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
من امشب بچه ها کارتون ترسناک میدیدند...ترسیدم شب خواب بد ببینند گفتم من میترسم.خاموشش کنید دختر چه ...

عزیزم،🤣🤣🤣

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

همیشه با گوشی میری دسشویی؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

منم امروز یه لباس خریده بودم دادم به دخترم گفتم بده به معاون مدرسه بگو بده به یکی از بچه‌ها که می‌دونه نیازمند هست.

ظهر اومد گفتم دادی؟گفت آره گفتم چی گفت؟دخترم گفت که گفت باشه

گفتم همین

گفت آره منتظر بودی تشکر کرده باشه

یعنی آب شدم جلو نیم وجب بچه

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
بخندید ب امتحان روز یکشنبه من آن زمان ک من گریان از جلسه بیرون می آیم و استاد با لبخند میگوید موفق ب ...

منم پنجشنبه امتحان دارم