2789
عنوان

دوفاستون

128 بازدید | 12 پست

سلام.خانوما دکتر بهم قرص دوفاستون داده گفته که ۲۶ که پریود شدم بخورم اما یادم رفته که تا چند روز باید بخورم؟

و اینکه مگه نمیگن دوفاستون پریود و قطع میکنه

جریان چیه ؟

از روز چهاردهم پریود باید بخوری تا ده روز

بعد سه چهار روز پریود میشی

باز یه هفته بعد از پاک شدن صبر میکنی، دوباره از روز چهاردهم تا ده روز میخوری

پریودو تنظیم میکنه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از روز چهاردهم پریود باید بخوری تا ده روز بعد سه چهار روز پریود میشی باز یه هفته بعد از پاک شدن صب ...

اخه من ابان ماه دوبار پریود شدم تایم همیشگیم ۹ به ۹ هر ماه بود که ماه پیش ۲۶ هم دوباره پری شدم.این ماه دیگه ۹ نشدم مونده ۲۶ گفت که بخورم بعد روز اخرم برم عکس رنگی بدم

معمولا ده روز میخورن هر تعدادی که دکتر گفته مثلا روزی دو تا یا یکی بعد که قطع کنی از یک روز بعد تا د ...

گفت روزی یکی بخور 

خب ۲۶ که پریود بشم بخورم پریودم قطع میشه یعنی میری تا ۱۰ روز بعد؟

گفت روزی یکی بخور  خب ۲۶ که پریود بشم بخورم پریودم قطع میشه یعنی میری تا ۱۰ روز بعد؟

تا حالا ندیدم بگن از روزی که پریود شدی بخور

حالا یا زنگ بزن از مطب دکترت بپرس یا خودش جوابتو میده یا منشی میپرسه جواب میده یا اینم که اکثرشون ماما تو مطبشون هست جواب میده

یا اینکه اگه تو تلگراام و واتس اپ هست پیغام بده بهش

یا اینم که از یه دکتر داروساز تو داروخونه بپرس

یا مرکزی که میخوای بری عکس بگیری

ولی بهترین گزینه دکتر خودت هست 

چون عکس رنگیه شوخی نیست که بخوای از بچه های اینجا سوال کنی 

تا حالا ندیدم بگن از روزی که پریود شدی بخور حالا یا زنگ بزن از مطب دکترت بپرس یا خودش جوابتو میده ی ...

ممنونم ازت

ماشاله دکترم انقدر سرش شلوغه که هر سری که میرم باید داستان باردار نشدنمو براش تعریف کنم فک نکنم زنگ بزنم متوجه بشه.پس باید برم مطب دوباره

الان دستور مصرف و دیدم رو جلد قرص نوشته از ۲۶ به بعد 

دیگه نمیدونم جریان پریم چی میشه احتمالش هست قطع بشه ۱۰ روز بعد پری بشم و اونموقعه باید برم عکس رنگی؟؟؟