2777
2789
عنوان

میترسم🤕

268 بازدید | 34 پست

بچه ها امشب تنهام همسرم نیست. خیلی وقتا البته نیستش. ولی امشب خیلی میترسم یه دلشوره عجیبی دارم به همه چی حس منفی دارم میترسممم. چکار کنم؟ شما چکار میکنید که به ترستون غلبه کنید؟😞

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

الا بذکرالله تطمئن القلوب

دستتو بزار رو قلبت ۵ بار بگو

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خدا پناه ببر و به نیت رفع ترست آیت الکرسی بخون فوت کن تموم میشه دلشورت

مطمئن باش 

دوستان گزارش می‌زنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3589847/کدومو-برم-هنر-مند-ها-بیاید?postId=115141854

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

ووووای خوش بحالت

عاشق تنهاییم

منم فردا شب تنهام

هر وقتم تنهام فیلم😈👿😵😯😏 وحشتناک نگا میکنم

لامپ روشن بزار بخواب

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من برقارو روشن میکنم و تلویزیونم روشن میزارم 

صبحا هنسرم بره واسم تلویزیون و روشن میکنه صداش طوری بایدباشه ک بشنوم 

ی برقم روشن باشه

وگرنه ساکت باشه مث الانت حس بدی میگیرم خوابم نمیبره

خودتونو سرگرم کنین و بعدشم سعی کنین بخوابین
فردا صبح مطمن باشین هیچی از شب به یاد نمیارین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
واه واه ترس نداره ک خوراکی بزار جلوت بخور سریال ببین حال کن😆

جووون ...ایول

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببخشید ولی اگر اسم فیلم بلدین بـــــــــعدا بیاین اخرین تاپیکم.لطفا❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز