بچه ها امشب تنهام همسرم نیست. خیلی وقتا البته نیستش. ولی امشب خیلی میترسم یه دلشوره عجیبی دارم به همه چی حس منفی دارم میترسممم. چکار کنم؟ شما چکار میکنید که به ترستون غلبه کنید؟😞
باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان من دلم دریاست دریا را به دریا میبری من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری
سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع
خودتونو سرگرم کنین و بعدشم سعی کنین بخوابین فردا صبح مطمن باشین هیچی از شب به یاد نمیارین
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست