2777
2789
عنوان

دعوای امشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی اگه بخواین قانونی برید جلو به مادرشوهرتون ارث نمیرسه چون فوت شده اگه زنده بود اره حالا که اونا ا ...

میرسه

بین بچه هاش تقسیم میشه ولی باید مقداریشو بدیم ب مادرش که زنده اس

ولی اگه بخواین قانونی برید جلو به مادرشوهرتون ارث نمیرسه چون فوت شده اگه زنده بود اره حالا که اونا ا ...

فوت شده باشه چون بعد از پدرمادرش فوت شده وارث حساب میشه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 
مادرشوهرمه عادلانه بدون بدون حق این مدتی که انداختن یه میلیاردی میشه  ۱۵سالیم ک خوردن بخوان ح ...

15 سال رو هیشکیحساب نمیکنه... 

من دیدم که تو فامیلمون دختر  زودتراز پدرو مادرش فوت کرد به بچه هاش هیییچ ارثی نرسید قانونش اینع

شرایط شماهمینه؟ 

خدایا مرسی❤️💋
چقد طول کشید بگیرید براما۸مغازه وساختمون وکلی زمینه

زمینای مادره پدرم بود که دایی های پدرم به خواهراشون نمیدادن 20سال به طرق مختلف حتی وکیل باز به جایی نمیرسیدن چون دایی های پدرم وکیل و دادگاهم میخریدن.تا اینکه تقریبا5سال پیش بزور و همت یه وکیل کاری تونستن بگیرن اما نه به اندازه ی حقشون فکر کنید با اندازه ی یک هزارم زمین ها دادن چون تموم زمین ها رو با سند ساختگی فروخته بودن و چیزی هم نمونده بود برای خواهرا.جز چند صد متر از اون هزاران هکتار که از زمان شاه براشون مونده بود

میرسه بین بچه هاش تقسیم میشه ولی باید مقداریشو بدیم ب مادرش که زنده اس

باز بپرسین...چون تو آشنای ما پدر بچه ها فوت شده بود گفتن قانونی مالی از پدربزرگ بهشون ارث نمیرسه ولی چون ی دونه بچه بود پدربزرگش خودش بهش داد ولی الان پدر مادرشوهرتون زنده هستن؟ اگه باشه خودش میتونه بهش بده

السلام و علی الحسین😍😍😍
با چند نفر وکیل مشورت کنید پدر من هم سر ماجرای ارث و میراث ۱۵ساله حقشو خوردن

زنگ زدیم گف جمعه بریم برا حرف زدن

پیش وکیلای زیادی بردیم کم کار بودن

الان دوتا از دایی ها اسرار دارن ک پیگیرنشیم

چون مغازه ها مشتری داره وشکایت کنیم اونا ضرر میکنن

15 سال رو هیشکیحساب نمیکنه...  من دیدم که تو فامیلمون دختر  زودتراز پدرو مادرش فوت کرد به ...

زودتر از پدرش فوت نکرده

۱۵سال بعد پدرش فوت کرد

ولی چون مادرش زنده اس یک شیشم باید ب مادرش بدیم

زمینای مادره پدرم بود که دایی های پدرم به خواهراشون نمیدادن 20سال به طرق مختلف حتی وکیل باز به جایی ...

وای

کار ارث سخته

ولی پدر مادرشوهرم قبل مرگ تموم سندارو پیش دخترش برده بود وگفته بود ب پسرام اعتمادی ندارم

زمینای مادره پدرم بود که دایی های پدرم به خواهراشون نمیدادن 20سال به طرق مختلف حتی وکیل باز به جایی ...

خواهرا خودشون در قید حیات بودن یا فوت شدن بچه ها از داییا گرفتن؟

السلام و علی الحسین😍😍😍