2777
2789
عنوان

نقرس؟؟؟😔😔😔

16565 بازدید | 19 پست

دکتر بهم گفت احتمالا نقرس داری

پام ورم میکنه و درد میکنه بعد ی هفته خوب میشه. دوباره اگه کفشم بد باشه یا زیاد راه برم انگشت شستم ورم میکنه و دوباره خوب میشه 😐😐 خاستم بدونم کسی تو اشناهاتون هست ک تجربه ای این شکلی داشته باشه؟ نقرس اونم تو سن 23 سالگی؟؟؟؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی خیلی گوشت خوردی 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
شوهر خواهرشوهرم داره چیز عجیبی نیست مصرف گوشت قرمزش بالا بود به این بیماری دچار شده 

آهان وای چقدر بد مگه چقدر میخورده 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         

داداش منم پاهاش ورم کرد و درد داشت همچنین ستون فقرات و لگنش...کمتر از یک ماهه که متوجه شدیم روماتیسم ستون فقرلت( اسپوندیلیت آنکلیزان)داره متاسفانه درمان قطعی هم نداره...داداش منم همش ۲۶ سالشه..😢😢😢😢😢😢

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
حتما پولداری دیگه😜خدانکنه مریض باشی عزیزم

😐 پولدارا نقرس میگیرن ؟😐😐 خخخ منظورت گوشت خوردنه ؟ الان سرج کردم فقط از گوشت خوردن نیست. اسید اوریک بدن دفع نمیشه و تو مفصلا مخصوصا پا رسوب میکنه. ک میتونه از کم ابی بدن. مشکل کلیه و کبد. چاقی و قند و کلسترول و حای فشار عصبی و روحی و روانی هم باشی... 😔 منم کِ جینّی....😢😢

خیلی زیاد تقریبا همه ی وعده های غذاییش گوشت قرمز داشت

آهان ممنون که گفتید من فکر کردم در حد کم تا حالا نشنیده بودم 

داداش منم پاهاش ورم کرد و درد داشت همچنین ستون فقرات و لگنش...کمتر از یک ماهه که متوجه شدیم روماتیسم ...

الهی😢 ناراحتم شدم واقعا. چیبگم والله تو بعضی سایتای پزشکی میزدم نوشته بود بیماری هایی ک معمولا شیوعش تو پیری زیاده بین جوونا هم رایج شده

ایشالا ک حالشون بهتر میشه

الهی😢 ناراحتم شدم واقعا. چیبگم والله تو بعضی سایتای پزشکی میزدم نوشته بود بیماری هایی ک معمولا شیوع ...

ممنون عزیزم انشاالله که خودتونم بیمار نباشین ب نظرم آزمایشات لازم رو انجام بدین تا خدایی نکرده اگرم بیماری دارین زود تشخیص داده بشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
شوهر خواهرشوهرم داره چیز عجیبی نیست مصرف گوشت قرمزش بالا بود به این بیماری دچار شده 

خوب چرا عجیبه برا من. مصرف گوشت من زیاد نیست. خیلی بشه تو هفته 3بار تازه اگه مهمونی باشه ی خورشت قیمه ایی قورمه ایی بخوریم. معپولا مرغ زیاد زیاد میخوریم 😬😬😬 

😐 پولدارا نقرس میگیرن ؟😐😐 خخخ منظورت گوشت خوردنه ؟ الان سرج کردم فقط از گوشت خوردن نیست. اسید اور ...

سوره حمد زیاد بخون گلم..خدا خودش شفا میده❤

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔