2777
2789
مشکل اینه من ظاهر برام مهم نیست زیاد آخرین گزینم ظاهره ملاکهای منو داره چهر شم تا حدودی مورد پسندمه ...

ببینین یچیز‌ میگم بر اساسش بسنجین شرایطتونو

قیافه خوب و عالی اوایل عاشقی دیوانه‌وار میاره به قولی به دلتون میشینه و هیشکیو به قشنگی ایشون نمیبینید این حالت چندین ماه بعد ازدواج نرمال میشه براتون

قیافه بدی که دل شمارو زده هیچوقت عاشقی شمارو به دنبال نداره فقط عادت میکنین به چیزی که اتفاق افتاده و ممکنه یروزی با دیدن کسی ته دلتون بگین کاش شوهر شمام زیباتر بود

یجورایی یه نمه حسرته تو دلتون میمونه(اگرچه شاید نابجا باشه)

در نهایت میشه گفت قیافه خوب و به دل نشسته عادی میشه ولی قیافه بدی که به دلتون ننشسته هیچوقت عادی نمیشه

جدیش بگیرین خیلی جدی...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
ببینین یچیز‌ میگم بر اساسش بسنجین شرایطتونو قیافه خوب و عالی اوایل عاشقی دیوانه‌وار میاره به قول ...

پس شما میگین به حرف پدرو مادرم گوش کنم؟اتفاقا خودمم به همین حرفایی که زدین قبلا فکر کردم

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شما میگین به حرف پدرو مادرم گوش کنم؟اتفاقا خودمم به همین حرفایی که زدین قبلا فکر کردم

بله به حرفشون گوش کنید

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
ممنون از راهنماییاتون واقعا احتیاج داشتم یکی اینجور قانعم کنه

خواهش میکنم ان شاالله که خیرتون پیش بیاد

موفق باشید