2821
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
😐عه راس میگی بذا امشب واسه یلدا توری بپوشم @یــلــداخــانــومiii    

ای یلدا به فدااااایت💖💖😍😍😍😂😂😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خواستی آیدی تلتو بهم بده دوست دارم بیشتر باهات آشناشم😍😍😘

😈وسط تاپیک ایدی میگیری لهنتی 😈💜

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@nazaniiiin    کوجا رفتی

طرف ميشستم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بیا قول میدم امشب از خجالتت درآم      

قول؟😐وسطش غیب نشیا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چخبره چخبرههههه چخبرههههههه

ماه شبهای تارت ترکید😢

طرف ميشستم

😁😁اهان

😈وسط تاپیک ایدی میگیری لهنتی 😈💜

خخخخخخخخخخ خصوصی😵😱😱😱یادم رفت 😂🙏💓

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خخخخخخخخخخ خصوصی😵😱😱😱یادم رفت 😂🙏💓

😂😂❤بیا خصوصی عکس اون رسواییو بت بدم

نه بابا دیونه این حرفا چیه کلا بیخیال امروز بخوام حرف بزنم یه چی میگم که کاربریم واس همیشه بترکه&nbs ...

فقط بهم بگم كيا بهت توهين كردن اسمشونو بگو

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چراااااا من یکی دو روز نیام اینجا میره رو هوا😐

😂😂آره واقعا

اگه دوست نداری عکسای مورد دار نزار😤آتو نده دست اینا 

😂😂😂ولی خدایی تو خونک نشدی باهاش؟

@دفنه77    کامنتاتو خوندم عزیزم خیلی مهربون و دوس داشتنی هستی🥰🌹❤ @arezosham1998 &nb ...

بله عشقولی درست نوشتی😘😘😘

بالاخره آزاد شدیااا

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز