2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
دیگه نرو عشقم 😢 بمون بذار حسووودا بسووووزن😏

مشکلم حسودا نیستن یه چیزایی بدجور حال ادمو میگیره بیخیال... امروز وقتی خواستم قطع بشم میگفتم دیگه بر نمیگردم میام خاموش میخونم ولی نشد بدجور وابسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نکن بزارمش خودمو خودتو نی نی یارو همه رو باهم بترکونم😂😂😂

😂😂منو تو بدرک بزا نی نی یار بمونه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
 حالا جی گفتی ؟😂😆

😂😂بگم ک باز قطع میشم خصوصی بت میگم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
سلام عزیزم اومدم خوبی؟؟❤

😍😍😍😘😘😘😘

عشقممم ببخشيد واقعا بخاطر من توهين شنيدي معذرت ميخوام 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام عشقم بیا بخلم

😍😍عشق منی لهنتی

😳😳کاه ازخودت نیس کاهدون که ازخودته چه خبرررررته😧مرض قندی میشیا بلنسبت😂

😂😂😂بجا بود واقعا 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نوش جونت 😍❤️😁

قررربونت😁😁😁

ببين يعني يجووري سوزونده بود  تو اين ٢.٣ سال عضويتم نتونسته بودم بسوزونمشون

😂😂بعله من چیزی نمیگم چیزی نمیگم یهو یه چیز میگم سایت قطع شه