2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
چیکار کردی قطع شدی؟

برو ص ۴۴ نازی کامل گفته😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😒😒😒همینی ک هست اصن تو صد دستی بده من

هان😳😳

چی😦

صدات قطع و وصل میشه😴

اودافیظ🏃🏃🏃

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هان😳😳 چی😦 صدات قطع و وصل میشه😴 اودافیظ🏃🏃🏃

برو برو🙄🙄نکبت

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
برو ص ۴۴ نازی کامل گفته😂😂

😂😂واسا

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عشقم تاپيك فان من يادته راجب دوستم؟؟ چندنفر اومدن تاپيكم شروع كردن تيكه متلك و خلاصه عقده گشايي&nbs ...

خوب کردی خوب کردی👏👏👏👏😝😝😝😝من اصلا خبر نداشتم عشقم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام سلامم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام سلامم

ایچکی نبید🤔

ایچکی نبید🤔

تازه شام خوردم اومدم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها یه تاپیک خوندم این ۶۴۴۹ ک تو این تاپیک بود حسابی عقده هاشو راجع بهمون خالی کرده بود

@nazaniiiin  

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بچه ها یه تاپیک خوندم این ۶۴۴۹ ک تو این تاپیک بود حسابی عقده هاشو راجع بهمون خالی کرده بود @nazani ...

پووف😂😂😂😂

حالا خالي شدن؟؟

بچه ها یه تاپیک خوندم این ۶۴۴۹ ک تو این تاپیک بود حسابی عقده هاشو راجع بهمون خالی کرده بود @nazani ...

بزار خالی شن تا سوزششون کم شه دلم میسوزه😁

پووف😂😂😂😂 حالا خالي شدن؟؟

ب طرز عمیقی خالی شدن و استارتره ترسوش که از تمام ماجرا خبر داشت وقتی فهمید میخان تگمون کنن قفل کرد تاپیکشو.....عقده و حسادت ازتمام وجودشون میباره😓خدا کمکشون کنه اینا تو زندگی واقعی هم تحمل خوشی کسی رو ندارن....بیچاره فامیلا و اطرافیانشون

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
ب طرز عمیقی خالی شدن و استارتره ترسوش که از تمام ماجرا خبر داشت وقتی فهمید میخان تگمون کنن قفل کرد ت ...

عزيزدلم اينا اگه وجوود داشتن غيبت نميكرد

سگي كه پارس ميكنه جاش پشت آدمه😁

2790
2778
2791
2779
2792