2821
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14960 بازدید | 1914 پست
ب من گفت تو بیاری آیفون 😎 نازنین نوکیا 😈 نوکرم😛

چه غللللطا😒😒😒

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
راستي يه تاپيك دارم راجب كتابه عكس از كتابخونم گذاشتم ١٠٠...١٥٠ صفحه هم رفته جلو و بچه ها عكس كتابا ...

وااااااو...حیف که جا ندارم وگرنه با کتابخونه ای که میساختم همتونو زخمی میکردم👊👊👊👊😂😂😂

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
چرا ازین گوشیا ک شماره میزنی اردک تک تک عموپورنگو برات میخونه😒

سوپرايز امشبت كنسل شد😒

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دفنه چطوره  خوبی

وای  ببین کی اینجاااااست

چشم و دلم روشن الهی

ایزد منان را شاکریم

تو چگونه ای؟؟؟

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
وااااااو...حیف که جا ندارم وگرنه با کتابخونه ای که میساختم همتونو زخمی میکردم👊👊👊👊😂😂😂

عزيزدلمم توو با مهربونيت مارو زخمي كردي😍😍❤️❤️

اره خدایی فکر بدیم نیس بدمش نازی😂

😂😂آره بالاخره اط اون قوطی راحت میشی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
2823
2791
2779
2792