2821
2789
عنوان

ادم صد رو😡

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست
[QUOTE=115144574]پس چرا انقدر تند واکنش نشون داده؟ بد من حرفم مادرشوهرمه اینهمه باهاش خوبم کمک حالشم ...

زنای عقده ای ب همجنس خودشون خیانت میکنن مادرشوهرت اگه آدم بود طرف تورو میگرفت چطور دلش میاد؟خودشم مادره چقد سنگدلن بعضیا

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم ازش صاف نمیشه ..از طرفی مادرش نشسته بینمون داره بهش محبت میکنه ک از من سرد بشه😔

کم نیار ده برابر ب شوهرت محبت کن با زبون رامش کن مادرشوهرتو از وسط زندگی مشترکت پرت کن بیرون

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
بچمو ازم گرفت ...

خدا ازش نگذره 

کم نیار ده برابر ب شوهرت محبت کن با زبون رامش کن مادرشوهرتو از وسط زندگی مشترکت پرت کن بیرون

بخاطر کتکاو حرفاش ازش متنفر شدم فقط بخاطر بچه برگشتم یه معذرت خواهی نکرد

بخاطر کتکاو حرفاش ازش متنفر شدم فقط بخاطر بچه برگشتم یه معذرت خواهی نکرد

اشکال نداره ظاهری هم ک شده بهش محبت کن میدونم سخته ولی سعی کن باهاش حرف بزنی با سیاست کاری کن جذبت بشه بخاطر بچتم ک شده باید زندگیتو حفظ کنی

همین فکر و دارم

خیلی فکر خوبیه حتما عملیش کن انشاالله موفق میشی شک نکن😉💖

عزیزم

حالا تو این وسط با شوهرت مشکل داری

چکار مادر شوهرت داری

به جای اینکه فکرت بزاری رو مادر شوهرت که کار داره به پسرش محبت می کنه 

فکرت بنداز تو زندگی زناشویی ات و رابط تو با شوهرت بهتر کن

محبت همسر جای خودش داره و با محبت مادر فرق داره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز