2821
2789
عنوان

ادم صد رو😡

210 بازدید | 24 پست

یک هفته پیش با شوهرم سر اینکه چرا به همکلاسی قدیمیم اس دادم دعوا کردیم..ک چرا بدون اجازم شمارشو گرفتی کلی جلوی خخواهرش کتکم بدنمو کبود کرد و تهمت زد بهم منم رفتم خونه مامانم یه روز بعد اینکه رفتم خونه مامانم اومد دخترمو ازم گرفت ...هرشب تا صب گریه کردم هرشب...مامانم امروز صب زنگ زد ب مادرشوهرم گفت ادم وقتی مرغش از خونه بره میوفته دنبالش ببینه کجا رفته یه خبر از عروستون نمیگیرین؟؟مادرش گفت من خاستم بیام پسرم نذاشت....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا بهش پیام دادی   

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

شوهرم اومد دنبالم مامانم راضیم کرد ک برگردم....جاریم میگ مامانش میگفت خودش رفته خودشم بتید برگرده...میگ انقد ب شوهرت میرسید ک یاد تو نیوفته...جالا من سه ماهه هر روزم خونه مادرشوهرمهه کاراشو میکنم ..پدرشوهرم مریضه بهشون کمک میکنه خود مادرشوهرم وقتی عمل کرد بچمو دادم ب مامانم با اینکه دوتا دختر داشت موندم بیمارستان بهش رسیدم..بعد نه اومد دنبالم ن زنگ زد هیچی...الان واقعا دلم ب حال خودم میسوزه خیلی

چرا نباید با هیچکس معاشرت کنم؟؟؟

معذدت میخوام  فک کردم  پسره که شوهرت اینجوری کرده😠😠😠

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

[QUOTE=115144574]پس چرا انقدر تند واکنش نشون داده؟ بد من حرفم مادرشوهرمه اینهمه باهاش خوبم کمک حالشم از دختر براش نزدیکترم با من اینکارو بکنه؟؟؟گفته برو بچرو بیار خودش برمیگرده

😔😔😔ب حال این جامعه فقط باید تاسف خورد

ب امید روزی ک همه ی زنای کشورمون طعم آزادی و برابری رو بچشن

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز