2777
2789
عنوان

سَفته 😩😱😱

259 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

من تا حالا به شکل جدی سر کار نرفتم و جایی استخدام نشدم الان کار پیدا کردم و بهم گفتن برای ضمانت باید یه سفته ۵ میلیونی بدم میخواستم ببینم باید چیکار کنم و توی سفته چی بنویسم ؟  که یه موقع سواستفاده ای نشه از سفتم

چون من هیچ اطلاعی ندارم ازین چیزا

و یه سوال دیگه در قبال سفته ای ک میدم رسید باید بگیرم ازشون ؟؟

اخه الان بهم گفته سفته بیار اما فعلا قراردادی امضا نکردیم بنظرتون بگم قراداد اول ببنده بعد من سفته بدم ؟؟!

از قرارداد یه نسخه باید ب من هم بده درسته ؟؟

بچه ها توروخدا اگه کسی میتونه من رو کامل راهنمایی کنه چون هیچ اطلاعاتی ندارم و خیلی هم میترسم و ب این کار هم احتیاج دارم

خیلی خیلی ممنووووون ازتون 🙏🏻🙏🏻🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی شعلت چیه؟

من برای مربی مهدکودک ازم سفته ۸میلیونی گرفت در صورتی ک برای کار اموزشی سفته گرفتن خلافه قانونه نمیدونی به چ مصیبتی من این سفته هارو پس گرفتم اسم سفته میاد تن و بدنم میلرزه....

سفته رو فقط باید در صورتی ازت بگیره ک مثلا اگه تو شرکتی ی سری از اموال شرکت زیر دستت باشه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
سفته نبایدخطداشته باشه باطل به نظر من دست کسی نده حتی واسه کار هرچی میگن باید گوش بدی حتما اول قرادا ...

یعنی چی که خط نباید داشته باشه 

من یه سفته گرفتم که شبیه چک هست از بانک گرفتم

میشه بگی شعلت چیه؟ من برای مربی مهدکودک ازم سفته ۸میلیونی گرفت در صورتی ک برای کار اموزشی سفته گرفت ...

توی دفتر پیشخوان هست کارم قسمت ثبت احواله و با مدارک و شناسنامه و کارت ملی مردم در ارتباطه 

منم از همین چیزاش میترسم