2777
2789
عنوان

نوزاد 3-4 ماهه نگهداری و بازی؟؟

188 بازدید | 28 پست

من یه پسر 3.5ماهه دارم ..در طول روز نمیدونم باهاش چه بازیهایی کنم...چطور مشغولش کنم..هم حوصله اون سر میره هم من!!

به تلوزیون نگاه نمیکنه... هیچ بازیی بیشتر از 5دقیقه سرگرمش نمیکنه..چیکار کنم در طول روز؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جای دنیا تلویزیون تا دو سالگی ممنوعه. بهتره اصلا بهش نشون ندی

پس چیکار کنم؟نمیشه صبح  تا شب بغلم باشه

من الفباي انگليسي رو ميخونم براش با اهنگ ساتين و مهدي عسگري و يه دونه پسر هم ميرقصم خخخخخخخ هم عروسك ...

چقدر؟ از صبح تا شب؟ بقیه زمان رو چیکار میکنی؟ کار خونه نمیکنی؟ همش این بغل میخواد

برلش کتاب بخون، آهنگ کودکانه بذار باهاش تکرار کن و بخون، همه چیزو براش توضیح بده، اسباب بازی جلوش بگ ...

تا نیم ساعت با این چیزا مشغول میشه..به شعر کودکانه هم علاقه نشون نمیده

چقدر؟ از صبح تا شب؟ بقیه زمان رو چیکار میکنی؟ کار خونه نمیکنی؟ همش این بغل میخواد

نه امروز هم خونه تميز كردم هم شام پختم الانم خوابوندمش ميخوام برم حموم هي كارامو ميكنم ميام يه ذره ميرقصم ميرم دوباره ميام كلا سوژه اي شدم واسه خودم 

نه امروز هم خونه تميز كردم هم شام پختم الانم خوابوندمش ميخوام برم حموم هي كارامو ميكنم ميام يه ذره م ...

صبج ها میخوابه..عصر زیاد نمیخوابه ..از بازیهایی که میکنیم هم خسته میشه

بغلت نکن. من پسرمو میذارم تو کریر توی آشپزخونه کارامم میکنم. هر کاری انجام میدم براش توضیح میدم اونم ...

تا طهر اینکارو میکنم ولی دیگه بعد از ظهرا نه تو کریر میمونه نه میخوابه..حوصلش سر میره از من