2777
2789
عنوان

شعر نو

384 بازدید | 13 پست

خانوما بنظرتون این چطور 

من در پی خنده های تو 

و تو در پی گریه های من 

تو ب گریه های من میخندی 

و من ب خنده های غبطه میخورم

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت شعر میخونی؟ شاعرهای مورد علاقه‌ت که شعر نو گفتن کدومان؟

جدیدا علاقمند شدم شعر نو بگم 

کتاب. شعر و اینا هم اصلا نمیخونم ولی شعر های سهراب سپهری چند تاشو ک دیوم دوست داشتم13 سالم 

و ی دوست یهم دارم شعر نو میگ منم دوست داشتم خوشم اومد 

حالا بنظرتون این چطور

جدیدا علاقمند شدم شعر نو بگم  کتاب. شعر و اینا هم اصلا نمیخونم ولی شعر های سهراب سپهری چند تاش ...

به نظرم خیلی بیشتر از اینها باید شعر بخونی، مطالعه‌ی ادبی و تسلط بر واژگانت باید بیشتر باشه، عجله نکن برای شعر گفتن.

چیزی هم که نوشتی از دید من شعر نبود

پس. چیه اگ شعر نیست؟  

یه جمله قصار مثلن، با ارفاق اونم.

شعر ترکیبی از خیال و لطافت و چینش موزون کلمه‌ها و  استعاره و تشبیهه

باید یا حرف تازه‌ای داشته باشه یا حداقل نگاه جدیدی به یک موضوع تکراری.

یه جمله قصار مثلن، با ارفاق اونم. شعر ترکیبی از خیال و لطافت و چینش موزون کلمه‌ها و  استعاره و ...

اها ممنون از کمکتون 

بعد بنظرتون اصلا استعدادشو دارم؟ 

اها ممنون از کمکتون  بعد بنظرتون اصلا استعدادشو دارم؟

نمی‌دونم، با همین یک نوشته نمیشه فهمید، ولی مهمتر از استعداد علاقه ست، اگه نوشتن رو دوست داری ادامه بده و نوشته‌هات رو در معرض انتقاد قرار بده، کم کم متوجه پیشرفتت میشی. و البته در کنارش زیاد شعر بخون

بنظرتون کجاشو باید درست کنم  یا کلا خیلی بد

تلاشتون قابل ستایشه .... نوشتتون خوبه یه متن ادبیه 

مشخصه استعداد دارید ....ولی باید تلاش و مطالعتون رو بیشتر کنید ... ارتباط دادید واژگان رو ولی یه مقدار ناشیانه .... و با غلط املایی ... تاپیک شعر من بیا ...خوبه میتونه کمکت کنه ...

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
تلاشتون قابل ستایشه .... نوشتتون خوبه یه متن ادبیه  مشخصه استعداد دارید ....ولی باید تلاش و مط ...

این یکی چی 

من در ان کوچه تنگ و تاریک دلت ب دنبال جای میگردم...... 

بقیشم دارم فکر میکنم

این یکی چی  من در ان کوچه تنگ و تاریک دلت ب دنبال جای میگردم......  بقیشم دارم فکر میکنم

ببین این عالیه و خوبه ولی باید رو وزنم کارکنی ...میتونه این جملت یه جمله عاشقانه باشه ..و منحصر به فرد 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...