2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من سونوی ان تی که دوازده هفته و چهار روز رفتم ان تی دو میلیمتر بود سونوگراف گفت تا 3 طبیعی هست!! دکتر استرسی خودم گفت نه تو 34 سالته سنت بالاست و دو خیلی زیاده برو ازمایش دی ان ای بده . نرفتم. جواب ازمایش غربالگری که اومد باز گفت ازمایشت خوب نیست برو امنیو سلفری بچمو به خدا سپردمو نرفتم ندادم حتی غربالگری دومم ندادم چون به چند تا دکتر دیکه هم نشون دادم گفتن ازمایش غربالگریت خوبه  ان تی دو هم خوبه!! دیروز رفتم هجده هفته انومالی اسکن دادم سونو خدا رو شکر همه چه خوب بود

خدایا هزار مرتبه شکرت   
به خودت اصلا و ابدا استرس نده!! تکمیل کننده سونو ان تی ازمایشش هست. ازمایششو انجام دادی گلم؟

دکتر بهم گفت بالاست.خیلی ترسیدم از صب دارم گریه میکنم.بعد دوبار سقط خدا این بچه رو بهم داد .ازمایششو انجام دادم جوابش ۲۶ام حاضره تا اون روز میمیرم از استرس

دکتر بهم گفت بالاست.خیلی ترسیدم از صب دارم گریه میکنم.بعد دوبار سقط خدا این بچه رو بهم داد .ازمایششو ...

حتی خیلیا بودن که ان تی 5 بود نی نیشون صحیح و سالم بوده.!! بابا مگه قدیم این ازمایشات و سونوها بوده!!؟؟ بخدا من سر دوتا بچه اولیم چون این چیزا نبود هیچ استرسی نداشتم بارداریم راحت بود!! ولی سر این یکی شدم موش ازمایشگاهی نمیدونی چقدر گریه کردمو استرس داشتم

خدایا هزار مرتبه شکرت   

نگران مباش خدا بزرگه منم سونو ntخوب بود ولی آزمایشم گفت خوب نیس باید بری سلفری بدی البته بینابین بود منم پریروز همش کارم گریه بود آزمایشم دادم توکلم به خداست مطمئنم چیزی نیس..اینا بیشتر بخاطر هزینه اینکارو میکنن ن ک گرونه براهمین

دکتر بهم گفت بالاست.خیلی ترسیدم از صب دارم گریه میکنم.بعد دوبار سقط خدا این بچه رو بهم داد .ازمایششو ...

من بهت  اطمینان میدم کنجدت هیچیش نیست.

خدایا هزار مرتبه شکرت   
نگران مباش خدا بزرگه منم سونو ntخوب بود ولی آزمایشم گفت خوب نیس باید بری سلفری بدی البته بینابین بود ...

عزیزم نگران نباش جوابش مطمئنم خوبه چون خودمم دادم تا جوابش مردم و زنده شدم اگه تو خانواده نزدیک ندارین مطمئن باش سالمه تازه به این فکر کن جنسیت بچتو میزنه

نگران مباش خدا بزرگه منم سونو ntخوب بود ولی آزمایشم گفت خوب نیس باید بری سلفری بدی البته بینابین بود ...

از شما که بینابین بوده خانمی از من که همشlow risk بود بازم دکتر گفت برو سلفری و امنیو ولی نرفتم. تا دیروز که رفتم انومالی همه چی خوب بود

خدایا هزار مرتبه شکرت