2777
2789
عنوان

خانواده خودم😶

369 بازدید | 16 پست

بچه ها مادر من ۱۶ساله که فوت شده و پدرم مجدد ازدواج کرده

نامادریم اخلاق خاصی داره مثلا اگه من یک ماه هم زنگ نزنم زنگ نمیزنه بهم(۱۵ساله با بابام ازدواج کزده و منم ۵ساله ازدواج کردم)

اصلا سراعمو نمیگیره و...ولی خیلی پرتوقع هست که حتما تولدش بهش زنگ بزنیم کادو بخریم و...روز مادر و...اینکه میرم خونشون حتما یه چیز بخرم براش و...

اون تو دوران عقدمم بدترین کار هارو کرد؛نذاشت بابام حتی یه جوراب واسم بخره،به خانواده شوهرم بی احترامی میکزد به شوهرم گفت این دوس پسر داشته و...که اگه بگم یه کتاب میشه

مثلا من با شوهرم دعوام‌میشد تو خونه با بابام مشورت میکردم همه رو به شوهرم گزارش میداد خلاصه دستش رو شد و دعواشدیدی شد من بخاطر بابام بخشیدمش

حالا بابام اینا هیچی به من نمیگن مثلا بابام یه عمل سخت داشت نامادریم نذاشته بود به من بگه،هفته پیشم نامادریم بهم گفت شاید هفته ی دیگه دماغمو عمل کنم‌گفتم خبر بده مسام بیمارستان دیدنت و میام خونتون مواظبت باشم،گفت باشه

امروز هر چی زنگ زدم بابام جواب نمیداد تا اینکه دیدم الان پیام داده بیمارستانم فریده دماعشو عمل کزده😶

با این‌رفتازش که بهم خبر نداده بزم عیادتش یا چی؟؟؟؟

نرو بگو تو ک بم خبر ندادی من از کجا بدونم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نرو چرا بری وقتی خبر نمیده یعنی نمی خواد بری

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بره بمیره اصلا محلش نزار اخه این آدمه که روز مادر براش کادو میگیری 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

با اینهمه کاری که برات کرده بازم میخوای بری؟ یا شما خیلی مهربونی یا من خیلی کینه ای، اگر کسی با من اینجوری می‌کرد من رابطمون قطع میکردم کلا، با بابام هم بیرون قرار میذاشتم که ببینمش

دقیقا حستودرک میکنم خدامادرامونورحمت کنه ،اشکالی نداره توبروومحبت کن، خداجای حق نشسته نتیجه کاراشون وظلمهاشونودرحق بچه های بی مادرمیبینن عزیزدلم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه