2777
2789
عنوان

فقط اسم شهر مذهبی رو یدک میکشه

438 بازدید | 25 پست

دکتر سونوگرافی تو  قم نیست .مگه اینکه حسابی بگردی وپیداکنی.فقط بلد هستند به چادردختربچه ها تو حرم گیر بدن ولی براشون مهم نیست که خانم ها توسط آقایون معاینه شوند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤨

تو استان ماهم بهترین سونوگراف مرده

خدایاتوبه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

سونوگراف معاینه میکنه؟!! 

خب نمیشه ک اصلا نباشه، اگرم نباشه برو پیش اقا، مگه سونوی چیه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

حالا چ عیبی داره

بعدشم صد درصد پیدا میشه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

واقعا براتون اهميت داره؟ من مه توي دوران بارداري تمام سونو گراف هام مرد بودن اتفاق خاصي هم نيفتاد!!! يه شكمه ديگه اونجاي ادم ك نيست

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
من مشهدم و تاحالا سونوگرافی زن نرفتم   اونا هم ک دید نمیزنن ادمو اصلا هم نگاه نمیکنن درحد دو س ...

دقيقا بعد هم روزي صدتا ادم ميره جاشون، نديد پديد كه نيستن حالا با ديدن يه شكم فيض ببرن !

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

مادر شوهر من برا سونوی سینه پیش مرد رفته بود با اون سایزززززز😐

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕