2777
2789

تخمکی داشتم که اسپرم رو تزریق کردن 

فردای پانکچر گفتن زنگ بزن 

زنگ زدم میگن پیشرفت چندانی نداشته 

فردا دوباره زنگ بزن 

کسی اینجوری بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بگو کدوم مرکز رفتی. واسه مشکل اسپرم شوهرت گفت؟

ابن سینا 

ببین من نمیدونم واسه اسپرمه یا تخمک گفت پیشرفت چندانی نکرده ولی فردا دوباره زنگ بزن 

شما چیزی میدونین ؟ 

ابن سینا  ببین من نمیدونم واسه اسپرمه یا تخمک گفت پیشرفت چندانی نکرده ولی فردا دوباره زنگ بزن& ...

بهم بگو فقط یک جنین داشتی؟ دکتر شوهرت ابن سینا کی بود؟ همسرت چرا قبل ivf واریکوسل عمل نکردند؟

ببین مرکز ابن سینا خیلی دقیق جواب میده. اگه کامل بی نتیجه بود بهت نمی گفت فردا پیگیر بشو . مطمین باش جنین تشکیل میشه ولی احتمالا با گرید پایین تر. 

فقط تعجب می کنم چرا قبلش همسرت رو نفرستادن عمل. پست های قبلی ات رو خوندم.

بهم بگو فقط یک جنین داشتی؟ دکتر شوهرت ابن سینا کی بود؟ همسرت چرا قبل ivf واریکوسل عمل نکردند؟ ببین ...

ببین دکتر شوهرم جنتیه 

یه بار عمل کرده تو جوونیاش 

عود کرده 

دکتر گفته نباید بهش دست بزنی 

ببین دوتا تخمک داشتم 

یکیش اینجوری شده 

یکیش که گفتن هنوز تزریق نکردن چون نابالغه فک کنم اونم به درد نخوره 

ببین دکتر شوهرم جنتیه  یه بار عمل کرده تو جوونیاش  عود کرده  دکتر گفته نباید بهش د ...

ببین نمیدونم یعنی اگه رشد منوقف میشد میگفتن زنگ نزن دیگه 

نمیدونم ولی به قول شما اگه جنینم بده خیلییی گرید پایین دارهد

ببین نمیدونم یعنی اگه رشد منوقف میشد میگفتن زنگ نزن دیگه  نمیدونم ولی به قول شما اگه جنینم بده ...

دکتر جنتی دکتر خوبیه. جنین تشکیل میشه احتمالا با گرید پایین. خودتم مشکلی داری که تعداد تخمک کم شد؟ بهت پیشنهاد می کنم قبل از تخمک کشی دوباره حتما با متخصص مشورت کنی هزیته الکی نکنی

دکتر جنتی دکتر خوبیه. جنین تشکیل میشه احتمالا با گرید پایین. خودتم مشکلی داری که تعداد تخمک کم شد؟ ب ...

نمیدونم والا 

مشکلی نداشتم 

دفعه ی پیش ۱۲ تا تخمک داشتم اسپرمو تزریق میکردن رشد نمیکرد یا تخمک نابالغ بود 

این پانکچر دوم بود ۵ تا تخمک داشتم نمیدونم چرا تو پانکچر دو تا کشیدن 

واقعا نمیدونم تهش میخواد چی بشه 

من مشکلم اینه تخمکام ناهمگون رشد میکنه مثلا یکیش میشه ۱۷ یکیش میشه ۱۰ یکیش میشه ۱۴

اصلا هم دلیلشو نمیدونم با هم رشد نمیکنن 

و باعث میشه دکتر بهم اچ سی جی بده و تخمکای نابالغ به بلوغ نمیرسن 

مشکل اصلیه خودم اینه 

نمیدونم والا  مشکلی نداشتم  دفعه ی پیش ۱۲ تا تخمک داشتم اسپرمو تزریق میکردن رشد نمیکرد ی ...

باید داروی تخمک کشی تو رو قویتر کنند. نوع داروهات باید عوض بشه. بهت پیشنهاد میکنم با خانم دکتر عارفی یا دکتر نصر مشورت کنی قبل از هزینه کردن بعدی. خانم دکتر عارفی تو ابن سینا هم هست ولی مطب بری بهتره. دکتر نصر هم که مطب هست.

باید داروی تخمک کشی تو رو قویتر کنند. نوع داروهات باید عوض بشه. بهت پیشنهاد میکنم با خانم دکتر عارفی ...

آره فک کنم دفعه ی بعدی برم با عارفی 

ولی واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم 

آره فک کنم دفعه ی بعدی برم با عارفی  ولی واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم

این دفعه دکترت تو ابن سینا کی بود؟

ببین ابن سینا کلا نتایج اسپرم رو ذخیره و اینا رو پایین تر از جاهای دیگه میزنه ولی خب دقیق تره.